Συνεχή Restart
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συνεχή Restart
Κρατάει για ώρα;μπορει να ειναι ο σκληρος.και νομιζω ειναι καλο να ακουγεται αυτο
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Για τον θόρυβο λες; Αν ναι, τότε κρατάει αυτά τα 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσουν τα Windows. Καλό δεν νομίζω ότι είναι να ακούγεται. Για να σου δώσω να καταλάβεις, ακούγεται σαν να βάλεις ένα καλαμάκι μέσα σε έναν ανεμιστήρα.Enositis21 wrote:Κρατάει για ώρα;μπορει να ειναι ο σκληρος.και νομιζω ειναι καλο να ακουγεται αυτο
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.
λογικα σκληρος είναι.Adramelch wrote:Για τον θόρυβο λες; Αν ναι, τότε κρατάει αυτά τα 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσουν τα Windows. Καλό δεν νομίζω ότι είναι να ακούγεται. Για να σου δώσω να καταλάβεις, ακούγεται σαν να βάλεις ένα καλαμάκι μέσα σε έναν ανεμιστήρα.Enositis21 wrote:Κρατάει για ώρα;μπορει να ειναι ο σκληρος.και νομιζω ειναι καλο να ακουγεται αυτο
στο προηγουμενο μου pc απ τη στιγμη που το πηρα μου ακουγοταν.ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι απο το σκληρο.μετα απο 2-3 χρονια σταματησε ν ακουγεται και μια βδομαδα μετα κρασαρε ο σκληρος...εαν εσενα δεν ακουγοταν εξ αρχης ομως ισως οντως να ναι προμπ...
- Adramelch
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Γενικότερα εμένα πάντα έκανε θόρυβο ο επεξεργαστής, αλλά τον κλασσικό θόρυβο που κάνουν οι επεξεργαστές απλά λίγο πιο δυνατό. Τον θόρυβο που λέω τώρα τον κάνει από το καλοκαίρι (το pc το έχω καμιά 5αρα χρόνια).Enositis21 wrote: λογικα σκληρος είναι.
στο προηγουμενο μου pc απ τη στιγμη που το πηρα μου ακουγοταν.ο τεχνικος μου ειπε οτι ειναι απο το σκληρο.μετα απο 2-3 χρονια σταματησε ν ακουγεται και μια βδομαδα μετα κρασαρε ο σκληρος...εαν εσενα δεν ακουγοταν εξ αρχης ομως ισως οντως να ναι προμπ...
I'm a horny engineer Leonard. I never joke about maths or sex.