ΟΑΣΑ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: ΟΑΣΑ
Παντως εξεταζεται μια νεα γραμμη του μετρου η οποια θα περναει απο ζωγραφου και πολυτεχνιουπολη-πανεπιστημιουπολη και θα βολεψει πολυ κοσμο πιστευω γιατι θα περναει απο πολλα μερη τα οποια δεν εχουν καλη συνδεση με το δικτυο του ΟΑΣΑ(Παγκρατι, Κυψελη κλπ).
Περισσοτερα εδω: http://www.ametro.gr/page/default.asp?la=1&id=384
Περισσοτερα εδω: http://www.ametro.gr/page/default.asp?la=1&id=384
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
- mama mafia
- MechEng Seeder
όντως πολύ βολική αυτή η γραμμή σίγουρα. ίσως τα εγγόνια μας να τη χαρούνε
Leave the gun. Take the cannoli
- Kitharistas
- Praetorian
θεωρητικά μέχρι του παραχρόνου νομίζω θα είναι έτοιμηmama mafia wrote:όντως πολύ βολική αυτή η γραμμή σίγουρα. ίσως τα εγγόνια μας να τη χαρούνε
Rock on buddies...
- mama mafia
- MechEng Seeder
μην ξεχνάς σε ποιά χώρα ζείς φίλε μου.Kitharistas wrote:θεωρητικά μέχρι του παραχρόνου νομίζω θα είναι έτοιμηmama mafia wrote:όντως πολύ βολική αυτή η γραμμή σίγουρα. ίσως τα εγγόνια μας να τη χαρούνε
αυτό που μου τη δίνει πολύ είναι όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος μπουκάρει μέσα και δεν περιμένει τους άλλους να βγούνε.
- mama mafia
- MechEng Seeder
- castiel
- Praetorian
- Σχολή: Ναυπηγός
και θεωρητικά το Αττική-Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ θα ήταν έτοιμο τα ΧριστούγενναKitharistas wrote:θεωρητικά μέχρι του παραχρόνου νομίζω θα είναι έτοιμηmama mafia wrote:όντως πολύ βολική αυτή η γραμμή σίγουρα. ίσως τα εγγόνια μας να τη χαρούνε
Now dance, fucker, dance | Man, I never had a chance | And no one even knew | It was really only you
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
And now you'll lead the way | Show the light of day | Nice work you did | You're gonna go far, kid..
___P.S.___
Έβαλε ο Θεός σημάδι
παλικάρι στα Σφακιά
κι ο πατέρας του στον Άδη
άκουσε μια τουφεκιά.
- mama mafia
- MechEng Seeder
Ιδέα μου ειναι ή το μετρό έχει αραιώσει λίγο τα δρομολόγιά του??
- Kitharistas
- Praetorian
και έχει αραιώσει τα δρομολόγιά του και έχει χάσει και την συνέπεια που το χαρακτήριζε (κυρίως αυτό που πάει straight αεροδρόμιο)mama mafia wrote:Ιδέα μου ειναι ή το μετρό έχει αραιώσει λίγο τα δρομολόγιά του??
τώρα αν είναι να μιλήσουμε και για προαστιακό νομίζω ότι πρέπει να ανοιχτεί ξεχωριστό τόπικ (κραξίματος)
Rock on buddies...
- mama mafia
- MechEng Seeder
πάρε κτελ και πλήρωνε
το άλλο μου παράπονο είναι τα νυχτερινά δρομολόγια τα οποία για κάποιες περιοχές ΔΕΝ υπάρχουν!
το άλλο μου παράπονο είναι τα νυχτερινά δρομολόγια τα οποία για κάποιες περιοχές ΔΕΝ υπάρχουν!
- mama mafia
- MechEng Seeder
νέοι ελεγκτές με laptop
beware
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=114985Τη Δευτέρα 4 Απριλίου το υπουργείο Υποδομών θέτει σε εφαρμογή στην Αθήνα νέα μέτρα για την πρόληψη της μη ακύρωσης εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν ένα ειδικό σώμα εφοδιασμένο με laptop το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με την Εφορία.
Το καινούριο σώμα δεν θα συλλαμβάνει τους παραβάτες, αλλά εάν χρειασθεί θα ζητά τη βοήθεια της Αστυνομίας.
«Στόχος τους είναι η πρόληψη και ο έλεγχος» εξήγησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών κ. Χάρης Τσιόκας, ο οποίος αποκάλυψε ότι το υπουργείο έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας των ελεγκτών αυτών με την Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία.
Αναμένεται να βεβαιώνουν τις παραβάσεις και να επιβάλλουν πρόστιμο (περίπου 20πλάσιο της τιμής του εισιτηρίου) για το οποίο θα ενημερώνεται απευθείας η Εφορία μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.
beware