Εγγραφές στο εαρινό εξάμηνο
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Εγγραφές στο εαρινό εξάμηνο
Παίδες μια ερώτηση: Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των δηλωθέντων μαθημάτων την επόμενη εβδομάδα στη γραμματεία? Γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θα ακολουθήσω τις επιλογές μου μέχρι τώρα...
ναι και στο χειμερινο ετσι εγινε νομιζωgaudi wrote:Πιθανότατα αυτή η αναμονή από πλευράς γραμματείας όσον αφορά τη Δήλωση Μαθημάτων να εξηγείται
από το γεγονός ότι η περίοδος τελειώνει στις 20 του μηνός, οπότε αφήνεται το περιθώριο για όποια αλλαγή επιθυμεί κανείς να κάνει..πιαθανολογώ πάντα..
Wir müssen wissen, wir werden wissen!
Ειμαι μεγαλο εξαμηνο, τελιοφοιτος. Δεν χρωσταω εαρινο μαθημα. Μονο ενα χρωσταω και μαλιστα χειμερινο το οποιο και εδωσα αλλα δεν βγηκαν ακομη τα αποτελεσματα. Τελειωνω τη διπλωματικη μου και εκανα τη χαζομαρα να μην γραφτω (ειχα μπλεξει με τη δουλεια και ξεχαστηκα). Ξερετε τι γινεται. Αν δεν το περασα το μαθημα θα μπορεσω να το δωσω Σεπτεμβρη? Τη διπλωματικη θα μπορεσω να την παρουσιασω αν το εχω περασει? Να παω στη σχολη να βρω ακρη? Γνωριζει κανεις?
-
- Corporal
Re: Καλησπέρα!!!
ξερεις κανεις τι γινεται αν χασεις την προθεσμια εγγραφης σε εξαμηνο?
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Καλησπέρα!!!
online σίγουρα δεν μπορείς να την κάνεις γιατί το σύστημα είναι αυτοματοποιημένο οπότε δεν θα σε "δέχεται" τώρα αν είναι πήγαινε ξέρω 'γω στην γραμματεία πες ότι είχες μια σημαντική υποχρέωση και ήσουν εκτός Αθηνών και λογικά θα σε βοηθήσουν να "παρακάμψεις" το σύστημα.. έτσι κι αλλιώς δεν είσαι τόσο πολύ εκτός περιόδου εγγραφών..elias130789 wrote:ξερεις κανεις τι γινεται αν χασεις την προθεσμια εγγραφης σε εξαμηνο?
τώρα αν δεν καταφέρεις να γραφτείς απλά δεν θα μπορείς να δώσεις μαθήματα στην εξεταστική καθώς και τα αντίστοιχα μαθήματα στην επαναληπτική, αλλά το εξάμηνο δεν θα μετρήσει στην διάρκεια των σπουδών σου (δηλαδή χρόνο φοίτησης θα έχεις όσο είχες και στο προηγούμενο, χωρίς να προστεθεί το νέο εξάμηνο όταν τελειώσει).
Επίσης αν δεν σε γράψουν στην γραμματεία ίσως μπορείς να συνεννοηθείς με τους καθηγητές ώστε να δώσεις τα μαθήματα και να περάσουν τις βαθμολογίες σου του χρόνου ξέρω 'γω.. δεν ξέρω πόσοι είναι πρόθυμοι να το κάνουν, αλλά πιθανόν μερικοί να είναι
Rock on buddies...