Δηλαδή άμα δεν έβαζες το όνομά σου στο τέλος, δε θα ξέραμε ποιός το έγραψε αυτό;Kitharistas wrote:Από το τόπικ σβήστηκαν όλα τα άκυρα σχόλια και ξεκλειδώθηκε. Επίσης να σας θυμίσω ότι το φόρουμ δεν είναι αρένα, το φόρουμ είναι για συζήτηση. Αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο τα μέτρα θα είναι δραστικότερα από το να σβηστούν τα άκυρα σχόλια.
Καλό απόγευμα,
Kitharistas
Ποιός είναι ο αγαπημένος σας καθηγητής?
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Ποιός είναι ο αγαπημένος σας καθηγητής?
Κρουτς ψήφισε καθηγητή και ασε τον μοδεράτορα να κάνει τη δουλειά του
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”
crouch wrote:Δηλαδή άμα δεν έβαζες το όνομά σου στο τέλος, δε θα ξέραμε ποιός το έγραψε αυτό;Kitharistas wrote:Από το τόπικ σβήστηκαν όλα τα άκυρα σχόλια και ξεκλειδώθηκε. Επίσης να σας θυμίσω ότι το φόρουμ δεν είναι αρένα, το φόρουμ είναι για συζήτηση. Αν ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο τα μέτρα θα είναι δραστικότερα από το να σβηστούν τα άκυρα σχόλια.
Καλό απόγευμα,
Kitharistas
Λίγο πιο πάνω αν κοιτάξεις λέει για άκυρα σχόλια.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
Το ξέρω, αυτό λέγεται ειρωνεία. Και τα δυο επόμενα από το δικό μου post (ναι, και το δικό σου) στο offtopic εντάσσονται.
Για το ontopic, δεν έχω αγαπημένο καθηγητή. Σεβάσμιος ήταν ο Mπερκαρ στο πρώτο εξάμηνο, πλάκα έχει ο Κωστό, υπερβολικά κατανοητός ο Γιαννάκογλου, bigger than life ο Κυριακό..
Περιμένω πάντως ένα πολύ πιο ενδιαφέρον τόπικ, για το οποίο έχω 2-3 ιδέες με ένα φαβορί, με τίτλο "Ποιός είναι ο χειρότερός σας καθηγητής?"
Για το ontopic, δεν έχω αγαπημένο καθηγητή. Σεβάσμιος ήταν ο Mπερκαρ στο πρώτο εξάμηνο, πλάκα έχει ο Κωστό, υπερβολικά κατανοητός ο Γιαννάκογλου, bigger than life ο Κυριακό..
Περιμένω πάντως ένα πολύ πιο ενδιαφέρον τόπικ, για το οποίο έχω 2-3 ιδέες με ένα φαβορί, με τίτλο "Ποιός είναι ο χειρότερός σας καθηγητής?"
Ο Παπαδόπουλος των κυκλωμάτων και Μανολάκος
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ! (ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ HUG )
- paulspot92
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Καραμολέγκος και τα μυαλά στα κάγκελα....
- perlitis
- Private First Class
12 points go to Μανωλάκος...
Embrace The powahpaulspot92 wrote:Καραμολέγκος και τα μυαλά στα κάγκελα....
Εμ! Καραμολεγκος κυριοι!!
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- rest_in_pieces
- MechEng Seeder
βουτσινάς. Μία φορά είχε σκάσει με tshirt με τον tenten! κάνει τα ρευστά να φαίνονται (πιο) ενδιαφέροντα.
try katsaro pirouni