Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Bετεράνος φοιτητοπατέρας κινεί τα νήματα σε ΑΕΙ
Μια γεύση από όσους ελπίζουν να βολευτούν και να τεμπελιάσουν στο δημόσιο!
βρε δεν πανε να..???
-
- MechEng Seeder
all. koukoulofloros το point 8 το εγραψα εγω δεν ειναι μερος αυτων που ειπε ο πασπιτης
δεν πιστεύω ότι ανήκουν στο ίδιο τσουβάλι με ΔΑΠ-ΠΑΣΠall. koukoulofloros wrote: 8.οικονομία στις λέξεις κάνεις ; βάλε εκεί πέρα και τις υπόλοιπες παρατάξεις να χαρείς
οχι ειναι και οι δυο ξετσουβαλωτοιChildInTime wrote:all. koukoulofloros το point 8 το εγραψα εγω δεν ειναι μερος αυτων που ειπε ο πασπιτης
δεν πιστεύω ότι ανήκουν στο ίδιο τσουβάλι με ΔΑΠ-ΠΑΣΠall. koukoulofloros wrote: 8.οικονομία στις λέξεις κάνεις ; βάλε εκεί πέρα και τις υπόλοιπες παρατάξεις να χαρείς
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ChildInTime wrote:all. koukoulofloros το point 8 το εγραψα εγω δεν ειναι μερος αυτων που ειπε ο πασπιτης
το κατάλαβα ότι το έγραψες εσύ
το γιατί δεν καταλαβαίνω
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
ChildInTime wrote:all. koukoulofloros το point 8 το εγραψα εγω δεν ειναι μερος αυτων που ειπε ο πασπιτης
Συμφωνώ και 'γω. Μπορεί τα ΕΑΑΚ να μην είναι και η μεγαλύτερη αγάπη μου αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τις μεγάλες και οργανωμένες παρατάξεις. Τα ΕΑΑΚ είναι απλά μια άμορφη μάζα αντίδρασης, κατά την γνώμη μου πάντα.
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
-
- MechEng Seeder
ε προσωπικη αποψη παντα... αν αναλογιστει κανεις το μεγεθος των δυο μεγαλων παραταξεων, τη μορφη οργανωσης και μαζεματος ψηφοφορων που εχουν και τα σκάνδαλα που κατα καιρους εχουν αποκαλυφθει !all. koukoulofloros wrote:ChildInTime wrote:all. koukoulofloros το point 8 το εγραψα εγω δεν ειναι μερος αυτων που ειπε ο πασπιτης
το κατάλαβα ότι το έγραψες εσύ
το γιατί δεν καταλαβαίνω
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ε προσωπικη αποψη παντα...η μορφή οργάνωσης και μαζέματος ψηφοφόρων που έχουν και τα σκάνδαλα που κατά καιρούς έχουν αποκαλυφθεί , είναι τα συμπτώματα της αρρώστιας και όχι η ίδια η αρρώστια που έχουν κολλήσει όλα τα κόμματαChildInTime wrote: ε προσωπικη αποψη παντα... αν αναλογιστει κανεις το μεγεθος των δυο μεγαλων παραταξεων, τη μορφη οργανωσης και μαζεματος ψηφοφορων που εχουν και τα σκάνδαλα που κατα καιρους εχουν αποκαλυφθει !
Με τον ίδιο τρόπο που απατεώνας είναι ο διευθύνων σύμβουλος της χρεοκωπημένης ασφαλιστικής εταιρίας , είναι και οι εκπρόσωποι των εξαπατημένων πελατών που τελικά θα βγάλουνε και αυτοί κέρδος , απατεώνας είναι και το κράτος , απατεώνας και ο εκπρόσωπος της αρχής παρακολούθησης των δικαστικών
Τα παιχνίδια χωρίς κανόνες χρειάζονται πολλούς απατεώνες παίχτες που δεν ανήκουν πάντα στην ίδια ομάδα , το μόνο ερώτημα που μένει είναι αν θα περιμένεις τι θα φέρει το ζάρι ή δεν θα το ρίξεις ποτέ αρνούμενος να εκκινήσεις το παιχνίδι
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
all. koukoulofloros wrote:..το μόνο ερώτημα που μένει είναι αν θα περιμένεις τι θα φέρει το ζάρι ή δεν θα το ρίξεις ποτέ αρνούμενος να εκκινήσεις το παιχνίδι
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟοΟοοοοΟΣ
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
-
- MechEng Seeder
ναι οκ αρρωστοι ολοι αλλα οπως και να το κανουμε στις ΔΑΠ-ΠΑΣΠ εχουν εμφανιστει τα περισσοτερα "συμπτωματα" , όπως επίσης και ΠΑΣΟΝ-ΝΔ μας σκιζουν 30 χρονια
Και σου απανταγανε "Να σαι καλα κορη μου" ?all. koukoulofloros wrote:9. 40χρονος παραταξιακός ; τελικά είμαι πολύ αφελής - κάτι γερόντια στην πύλη ζωγράφου τόσο καιρό τα χαιρετούσα καλόκαρδα , νομίζοντας ότι βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους
I am going according to plan.