χαχαχαχαχα....χαχαχαχαχαχα....maurh_8uella wrote:Ρε συ Sopas καλά τα λες.... αλλά έχω ήδη αρχίσει να παθαίνω ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ με την Ολυμπιακάρα!!!!
προβοκάτορα
χαχαχαχαχα....χαχαχαχαχαχα....maurh_8uella wrote:Ρε συ Sopas καλά τα λες.... αλλά έχω ήδη αρχίσει να παθαίνω ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ με την Ολυμπιακάρα!!!!
α μπράβο!Διάτανος wrote:εγώ νομίζω ότι ο γόντικας ήταν αξιοπρεπέστατος εχτές.οι βαρδινογιάννηδες έχουνε φάει μπόλικη γιούχα από πολλούς οπαδούς του τριφυλλιού οπότε δεν νομίζω να χαίρουν καμιάς ιδιαίτερης εκτίμησης
Enositis21 wrote: δεν είδα όμως να σχολιάζεις τις εμπειρίες του γνωστού μου
οχι βεβαια για ξυλο ειχε παει...baselmich90 wrote:Enositis21 wrote: δεν είδα όμως να σχολιάζεις τις εμπειρίες του γνωστού μου
Το τι ηρθε να κανει ο γνωστος σου εκει δεν ξερεις ομως... Γιατι εμεις παιζαμε στην εδρα μας και δεν ειχε παρει ο γαυρος, ως φιλοξενουμενος, εισητηρια... Προφανως δε θα εμπαινε μεσα να παρακολουθησει το βολλευ...
ventta wrote:εχεις πλακα.αμα θες ξαναδιαβασε τα οσα εγραψες και πες παλι οτι δεν ειπες για το παιδι που πεθανε οτι ηταν δολοφονος και γενικως κανε κωλοτουμπες να γουσταρω
baselmich90 wrote: Το τι ηρθε να κανει ο γνωστος σου εκει δεν ξερεις ομως... Γιατι εμεις παιζαμε στην εδρα μας και δεν ειχε παρει ο γαυρος, ως φιλοξενουμενος, εισητηρια... Προφανως δε θα εμπαινε μεσα να παρακολουθησει το βολλευ...
Vasilis wrote:Πόσο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ πρέπει να είσαι για να κάθεσαι Κυριακή βράδυ έξω από την ΕΡΤ;