Χειμερινή Εξεταστική Μηχανολόγων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- ShadowMech
- Praetorian
Re: Χειμερινή Εξεταστική Μηχανολόγων
Και 24ωρη να μην ειναι, τις ωρες που ειναι δημιουργει προβλημα. Λετε να ξαναλλαξει η μερα? Μακαρι
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Και εγώ για στάση ήξερα, αλλά μου το σφυρίξανε σήμερα το πρωί και το έψαξα... Αλλά από ότι το κόβω, από εβδομάδα η ανακοίνωση για αλλαγή μέρας αν προκύψει τελικά σίγουρα 24ωρη...
Ναι, αλλά σου λέει... αν έχει 24ωρη δεν μπορείς να ρθεις. Αν είναι όμως 11:00 με 16:30 η στάση εργασίας και εσύ γράφεις π.χ. στις 15:00, έλα απ' τις 9 το πρωί με λεφορείο. Με αυτό το σκεπτικό θα το δουν το θέμα υποθέτω, οπότε δεν νομίζω να έχουμε κι άλλη αναβολή.ShadowMech wrote:Και 24ωρη να μην ειναι, τις ωρες που ειναι δημιουργει προβλημα. Λετε να ξαναλλαξει η μερα? Μακαρι
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Arrrr wrote:Ναι, αλλά σου λέει... αν έχει 24ωρη δεν μπορείς να ρθεις. Αν είναι όμως 11:00 με 16:30 η στάση εργασίας και εσύ γράφεις π.χ. στις 15:00, έλα απ' τις 9 το πρωί με λεφορείο. Με αυτό το σκεπτικό θα το δουν το θέμα υποθέτω, οπότε δεν νομίζω να έχουμε κι άλλη αναβολή.ShadowMech wrote:Και 24ωρη να μην ειναι, τις ωρες που ειναι δημιουργει προβλημα. Λετε να ξαναλλαξει η μερα? Μακαρι
Εννοείται... Τι περιμένεις δηλαδής, να σου βάλουμε και ταξί...??? Πάντως, ας είναι να γίνει η εξέταση, μπας και τελειώσουμε κάποια στιγμή με την εξεταστική...
Τελικά στην επαναληπτική των στροβιλομηχανών δεν παίζει να πάμε όλοι, έτσι;