crouch wrote:Ωραίος, σόρυ για το όνομα..Καλωσήλθες στα παιχνίδια της λογικής. Η άποψη ότι η εντροπία πάντα αυξάνει φαίνεται να είναι σωστή γιατί έχουν παρατηρηθεί μόνο συστήματα που αυξάνουν την εντροπία τους. Αν ποτέ παρατηρηθεί ένα σύστημα που τη διατηρεί ή τη μειώνει τότε θα καταρριφθεί και αυτή. Όσο απίθανο και να είναι αυτό λόγω πρότερης εμπειρίας, δεν είναι αδύνατο, γιαυτό και πρέπει να ελέγχεται και αυτή η άποψη από καιρό σε καιρό, και να μην αποτελεί αιώνιο αξίωμα.
Στην πραγματικότητα όλες οι απόψεις είναι εν δυνάμει λανθασμένες, και άρα πολλές διορθώνονται με το χρόνο. Κάποιες παίρνουν 1 λεπτό, άλλες εκατομμύρια χρόνια. Ας μην επηρεαζόμαστε από την ανθρώπινη τάξη μεγέθους χρόνου και προκρίνουμε.
Συμφωνώ για τα υποβέλτιστα, όμως σχεδόν όλα αναμένεται να είναι υποβέλτιστα τελικά
ρε φίλε να μπω σε αντιπαράθεση με ένα ανερμάτιστο ον,σήμερα που έχω κέφια κιόλας, που θα μου κάνει μαθήματα αντικειμενικότητας ενώ ο ίδιος λέει να ανοίξει τζαμί εδώ και να καεί η χάλκη, και μου φέρνει παραδείγματα με εντροπίες ? ΠΆΩ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΩ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Δεν είπα ότι εκτιμώ τον παπακων επειδή είναι κομουνιστής ή ακροδεξιός ή χριστιανός η μπλέ ή κόκκινος.Απλά τον σέβομαι γιατί τις ίδιες λαλακίες που λέει τις λέει 30 χρόνια.Γ αυτό το λόγο σέβομαι και τον σφακιανάκη. Και τσαντίζομαι με το Σαββόπουλο που τη μία ήταν αριστερός, την άλλη χριστιανός και την άλλη εθνοσωτήρας.ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΛΌΓΟ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΛΛΆΖΕΙ ΚΆΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΊΓΟ.ΑΣ ΜΕΊΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΟΥ.
“The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown”