ΒΓΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.
ΤΟ ΜΗΧ. ΣΧΕΔΙΟ Ι ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/2 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Last edited by master on Mon Feb 14, 2011 11:03 am, edited 1 time in total.
Η ηλιθιότητα έχει όρια. Απλώς είναι πολλοί αυτοί που τα ξεπερνούν.
λΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ:
Μολις πηρα τηλεφωνο την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ''ΑΤΜΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ'' και επειβεβαίωσαν οτι αναβαλεται η εξεταση οντως για τις 25/02 στις 3.00 η ωρα
Επίσης μου είπαν ότι και η παραδωση παρατινεται μεχρι τοτε
Τωρα για τα υπολοιπα μαθηματα δεν ξερω
Πντως καλου κακου ας περιμενοθμε ανακοινωση για ολα τα αυριανα μαθηματα(συμπεριλαμβανομενων και των ατμων) απο την γραμματεια της σχολης για να ειμαστε τελειως σιγουροι
Μολις πηρα τηλεφωνο την ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ''ΑΤΜΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ'' και επειβεβαίωσαν οτι αναβαλεται η εξεταση οντως για τις 25/02 στις 3.00 η ωρα
Επίσης μου είπαν ότι και η παραδωση παρατινεται μεχρι τοτε
Τωρα για τα υπολοιπα μαθηματα δεν ξερω
Πντως καλου κακου ας περιμενοθμε ανακοινωση για ολα τα αυριανα μαθηματα(συμπεριλαμβανομενων και των ατμων) απο την γραμματεια της σχολης για να ειμαστε τελειως σιγουροι
Έλα μωρή αρρώστεια Παπαντώ...
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ!
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ!
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ!
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.