Γ.Σ. Μηχανολόγων Τετάρτη 12/1/11
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων Τετάρτη 12/1/11
Παιδια να σας ενημερωσω οτι τελικα δεν θα γινει η ΓΣ σημερα λογω μειωμενης προσελευσης.Αρα κανονικα μαθημα αυριο παρα την 24ωρη απεργια των ΜΜΜ
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
Doublecore wrote:Παιδια να σας ενημερωσω οτι τελικα δεν θα γινει η ΓΣ σημερα λογω μειωμενης προσελευσης.Αρα κανονικα μαθημα αυριο παρα την 24ωρη απεργια των ΜΜΜ
Το μαθημα συνεχιστηκε κανονικα δηλαδη?
Η Συνέλευση των καθηγητών έγινε και ξεκινάμε εξεταστική στις 31 Ιανουαρίου!!!! Αύριο ,μεθαύριο θα βγεί και το πρόγραμμα της εξεταστικής.....!!!!Mikesrv13 wrote:Sigouro auto? I sineleusi twn kathigitwn g tin eksetastiki egine??
Από φίλη στο Πάντειο έμαθα ότι λόγω απεργιών δεν θα γίνει μάθημα.
Έχει βγει και ανακοίνωση.
Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι???
Άδραξε τη μέρα.......και τη νύχτα!!!
σημερα τελικά εγινε μαθημα μετα τις 12:30???
παντος, ο παπαδοπουλος εδωσε ρεστα στα ΗΣΜΕ μπαινοντας για μαθημα με 5 ή 6 ατομα...(εγω δεν ημουν μεσα)
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να κανουμε μαθηματα οταν γινετε 24ωρη απεργια!!!Πως υποτιθεται οτι πρεπει να πηγαινουμε σχολη??
Στα @@ τους? Σου λέει εγώ μάθημα θα κάνω γιατί δεν απεργώ. Τώρα άμα θες να παρακολουθήσεις κόψτο πέος σου και έλα$telios wrote:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να κανουμε μαθηματα οταν γινετε 24ωρη απεργια!!!Πως υποτιθεται οτι πρεπει να πηγαινουμε σχολη??
PERFECTION is my DIRECTION
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
εγώ προσωπικά γνωρίζω ότι η σχολή μας δεν υπάγεται στο Πάντειοcatman wrote:Από φίλη στο Πάντειο έμαθα ότι λόγω απεργιών δεν θα γίνει μάθημα.
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Νο οφένς, αλλά δεν πολυδιάβασες τι είπε, ή εγώ .... 1 απο τα 2