Οργανοπαιχτες ΕΜΠ
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- 1010011010
- Private
- Σχολή: Τοπογράφος
Re: Οργανοπαιχτες ΕΜΠ
Εγώ έλεγα για πιο ανεξάρτητη φάση.. Η πλατεία προσφέρεται άγρια!! Όσο για συμμετοχή, πράγματι, και μπάντες θα δήλωναν αρκετές, και κόσμο θα μάζευε πιστεύω...
Λίγο η τρέλα μου για την ΡΟΚ....λίγο τα νεύρα μου με τα μαθήματα....με οδήγησαν κάποτε να ξεκινήσω ηλεκτρική κιθάρα...
βέβαια ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά για πολλούς λόγους, στην αρχή λόγο χρόνου (βλέπε λύκειο)...
Η κιθάρα μου κοιμάται εδώ και χρόνια....και αν τύχει και παίξω...Θα είναι η επιστροφή του Alice Cooper (χαχαχαχα) και μετά θα έρθουν οι μπάτσοι για την ηχορύπανση μου
υ.γ
βέβαια ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά για πολλούς λόγους, στην αρχή λόγο χρόνου (βλέπε λύκειο)...
Η κιθάρα μου κοιμάται εδώ και χρόνια....και αν τύχει και παίξω...Θα είναι η επιστροφή του Alice Cooper (χαχαχαχα) και μετά θα έρθουν οι μπάτσοι για την ηχορύπανση μου
υ.γ
- mariamech
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Drums, πιάνο (οι μεγαλύτερες μου αγάπες)
μετά κιθάρα κ λίγο μπάσο.
Κάτι άσχετο αλλά πού πέφτει το τμήμα μουσικής; Όλο λέω να το βρω, έχω εκτυπώσει και τις αιτήσεις, αλλά πάντα κάτι γίνεται και δεν πάω
μετά κιθάρα κ λίγο μπάσο.
Κάτι άσχετο αλλά πού πέφτει το τμήμα μουσικής; Όλο λέω να το βρω, έχω εκτυπώσει και τις αιτήσεις, αλλά πάντα κάτι γίνεται και δεν πάω
"Hey, Johnny, what are you rebelling against?"
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
- ShadowMech
- Praetorian
Ειναι ακριβως κατω απο τουq μηχανολογους, στο υπογειο παρκινγκ που ειναι κατω απο τo εστιατοριο, στις πορτες που ειναι απο τη μερια που ειναι η σχολη μας.
Last edited by ShadowMech on Sat Dec 04, 2010 12:31 am, edited 1 time in total.
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- mariamech
- MechEng Seeder
τηχ είναι και κοντά, τέλεια
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
Μπουζούκι τετράχορδο με όλα τα παρεμφερή (τρίχορδο,τζουράς,μπαγλαμαδάκι και κάνα 2 φορές έπαιξα και με σιτάρ που είναι παρόμοιο σε λογική με τα προηγούμενα με πιο ανατολίτικο ήχο)
Ηλεκτρική κιθάρα όταν άλλαξαν ραγδαία τα ακούσματα μου , λίγο κλασσική καμιά απλή μπαλάντα ..
Κάποτε έπαιζα και ελάχιστα αρμόνιο πολύ απλές μελωδίες τίποτα άξιο αναφοράς βέβαια...
Μόλις πριν λίγες μέρες παρεπιπτόντως ξαναέπιασα ηλεκτρική και μπουζούκι είχα σαπίσει 2 χρόνια μετα τις Πανελλήνιες
Ηλεκτρική κιθάρα όταν άλλαξαν ραγδαία τα ακούσματα μου , λίγο κλασσική καμιά απλή μπαλάντα ..
Κάποτε έπαιζα και ελάχιστα αρμόνιο πολύ απλές μελωδίες τίποτα άξιο αναφοράς βέβαια...
Μόλις πριν λίγες μέρες παρεπιπτόντως ξαναέπιασα ηλεκτρική και μπουζούκι είχα σαπίσει 2 χρόνια μετα τις Πανελλήνιες
- Kitharistas
- Praetorian
Εγώ παίζω δύο χρόνια ηλεκτρική κιθάρα. Κυρίως ακούω neoclassical metal και κλασσική μουσική.
Ιδού δύο παραδειγματα neoclassical metal
*Αντιπαθώ την πεντατονική!!!
Ωραία κα η ιδέα του συγκροτήματος. Όταν και αν δημιουργηθεί το συγκρότημα θα έρθω να παρακολουθήσω πρόβες σας.
Ιδού δύο παραδειγματα neoclassical metal
*Αντιπαθώ την πεντατονική!!!
Ωραία κα η ιδέα του συγκροτήματος. Όταν και αν δημιουργηθεί το συγκρότημα θα έρθω να παρακολουθήσω πρόβες σας.
lllllllllllllllike a glove
- mariamech
- MechEng Seeder
LabrakisJ wrote: *Αντιπαθώ την πεντατονική!!!
Μα γιατί;
Πωω αυτά είναι. Λατρεύω τον ήχο του, και το είχα ακούσει και σε ένα μεταλ (!) κομμάτι κ το λάτρεψα ακόμα περισσότερο (ταίριαζε πολύ)Stallion wrote:κάνα 2 φορές έπαιξα και με σιτάρ
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
- "What've you got?"
Μάαααλιστα.
mariamech wrote:LabrakisJ wrote:Πωω αυτά είναι. Λατρεύω τον ήχο του, και το είχα ακούσει και σε ένα μεταλ (!) κομμάτι κ το λάτρεψα ακόμα περισσότερο (ταίριαζε πολύ)Stallion wrote:κάνα 2 φορές έπαιξα και με σιτάρ
εγω προτιμω το κριθαρ...και το καλαμποκ καλο ειναι βεβαια...