Καλά καλά σταματάω αυτό το επιθετικό ύφος γιατί τσιμπάτε πολύ εύκολα και σταματά να έχει πλάκαxavales wrote:
Ανοιχτή σχολή και τα μυαλά στα κάγκελα!!! χαχαχα έχετε άποψη για όλα θεοί θεοί!!!!
Ενταξει φιλαρακι χαλαρωσε λιγο. Σε ειρωνευτηκε κανεις?
Report this post
Γ.Σ. Μηχανολόγων (Πέμπτη 09/12/2010)
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Γ.Σ. Μηχανολόγων (Πέμπτη 09/12/2010)
Βασικά τώρα ΔΑΠ κ ΠΑΣΠ θα λείπουν για διακοπές. οπότε ποιοι θα κατέβουν μόνα τους τα ΕΑΑΚ? κ να ρωτήσω? αφού θα λείπουν αυτοί ποιος μας λέει ότι δν θα φέρουν οπαδούς τους (ή όπως λέγονται) από άλλες σχολές? ώστε να μαζευτεί απαρτία?
- Doublecore
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Παιδιά η σχολή θα είναι ανοιχτή κανονικά αύριο Μας το ειπε σημερα ο Αναγνωστακης στο μαθημα και εξαλλου δεν εχει βγει καμια ανακοινωση περι αυτου.
Οσο για την συνελευση το μονο που εχω να πω ειναι οτι με τις καταληψεις πανε πολυ πισω τα προγραμματα των εργαστηριων και ειδικα στο ετος μου ειναι αρκετα! Δεν ξερω αν η καταληψη ως μορφη αγωνα ή αντιδρασης ή οτιδηποτε αλλο μπορει να πετυχει κατι αλλα ηδη αρκετη ταλαιπωρια εχουν προκαλεσει οι συνεχομενες καταληψεις σε αρκετους φοιτητες.
Δεν παραπονιεμαι που χανω τα εργαστηρια αλλα ξερω 'γω...συνεχεια καταληψεις και αγωνες αλλα προκοπη δεν βλεπω...
Οσο για την συνελευση το μονο που εχω να πω ειναι οτι με τις καταληψεις πανε πολυ πισω τα προγραμματα των εργαστηριων και ειδικα στο ετος μου ειναι αρκετα! Δεν ξερω αν η καταληψη ως μορφη αγωνα ή αντιδρασης ή οτιδηποτε αλλο μπορει να πετυχει κατι αλλα ηδη αρκετη ταλαιπωρια εχουν προκαλεσει οι συνεχομενες καταληψεις σε αρκετους φοιτητες.
Δεν παραπονιεμαι που χανω τα εργαστηρια αλλα ξερω 'γω...συνεχεια καταληψεις και αγωνες αλλα προκοπη δεν βλεπω...
Information learned is more valuable than information given.
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
φορουμ εμπ e-polytexneio.gr forum ntua
Remember, it's just a ride
Ουτε εγω το ειπα επιθετικα παντως απλα εβλεπα οτι απαντουσες καπως ειρωνικα σε οσους ειναι κατα της καταληψης και τα παιδια ελεγαν απλα την αποψη τους Sorry σε παρεξηγησαxavales wrote:Καλά καλά σταματάω αυτό το επιθετικό ύφος γιατί τσιμπάτε πολύ εύκολα και σταματά να έχει πλάκαxavales wrote:
Ανοιχτή σχολή και τα μυαλά στα κάγκελα!!! χαχαχα έχετε άποψη για όλα θεοί θεοί!!!!
Ενταξει φιλαρακι χαλαρωσε λιγο. Σε ειρωνευτηκε κανεις?
Report this post
-
- Corporal
Ρε παιδιά, η ΔΑΠ από όσο ξέρω θα είναι κανονικά στη συνέλευση, άσχετα αν θα έχουν φύγει κάποιοι για εκδρομή.
- anticapitalist
- Captain
- Σχολή: Πολιτικός
Το μόνο σίγουρο (όπως προκύπτει από τα πλαίσια κατάληψης των χημικών), είναι πως πρόκειται για την τελευταία συνέλευση πριν τα χριστούγεννα (οτι και να ψηφιστεί). νομίζω ήταν μια επιβεβλημένη συνέλευση ενόψει και της πορείας της ΓΣΕΕ την επόμενη εβδομάδα.
«Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι το να είσαι ο εαυτός σου μέσα σ' έναν κόσμο που προσπαθεί διαρκώς να σε κάνει κάτι άλλο».
Ralph Waldo Emerson
Ralph Waldo Emerson
- eimaiospiros
- MechEng Seeder
Μπορεί κάποιος αντίστοιχα να μαζέψει υπογραφές ώστε να ΜΗΝ γίνει συνέλευση; (Απλά πληροφοριακά ρωτάω)
Προφανώς θα είναι η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα, γιατί μετά θα έρθουν απλά τα Χριστούγεννα.anticapitalist wrote:Το μόνο σίγουρο (όπως προκύπτει από τα πλαίσια κατάληψης των χημικών), είναι πως πρόκειται για την τελευταία συνέλευση πριν τα χριστούγεννα (οτι και να ψηφιστεί). νομίζω ήταν μια επιβεβλημένη συνέλευση ενόψει και της πορείας της ΓΣΕΕ την επόμενη εβδομάδα.
- anticapitalist
- Captain
- Σχολή: Πολιτικός
Μπορούν όλοι όσοι γουστάρουν το Γιωργάκη για πρωθυπουργο να μαζέψουν υπογραφές ώστε να ΜΗΝ γίνουν εκλογές σε 3 χρόνια;;;eimaiospiros wrote:Μπορεί κάποιος αντίστοιχα να μαζέψει υπογραφές ώστε να ΜΗΝ γίνει συνέλευση; (Απλά πληροφοριακά ρωτάω)
«Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι το να είσαι ο εαυτός σου μέσα σ' έναν κόσμο που προσπαθεί διαρκώς να σε κάνει κάτι άλλο».
Ralph Waldo Emerson
Ralph Waldo Emerson
μην τους βάζεις ιδέες γιατί τέτοια άτομα τα έχω για όλα πιθανά...το χουν αποδείξει και στον παρελθόν άλλωστεanticapitalist wrote: Μπορούν όλοι όσοι γουστάρουν το Γιωργάκη για πρωθυπουργο να μαζέψουν υπογραφές ώστε να ΜΗΝ γίνουν εκλογές σε 3 χρόνια;;;
"Carry the projector and you'll be a moderator"