σε παρακαλώ, ανέβασα 2 προγράμματα του Σπυρόπουλου, και μάλιστα το ένα δύο φορές, γιατί είχα κάνει κάτι χαζολάθη και δεν έτρεχε :ppEnositis21 wrote:.Δηλαδη ο Χρηστος πχ απλα ανεβασε ενα προγραμμα του Σπυροπουλου.
αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τις 6 σελίδες του τόπικ, οπότε θα πω απλά τη γνώμη μου/πρόταση(δεν ξέρω αν έχει ήδη προταθεί κάτι τέτοιο)
νομίζω ότι είναι λογικό ότι η διάδοση του φόρουμ γίνεται με δύο τρόπους.
είτε θα πω εγώ, που είμαι ήδη μέλος σε κάποιον, ρε συ, υπάρχει ένα καλό site, το e-polytexneio.gr, γράψου να δεις τι παίζει.
είτε καποιος θα googlάρει για εργασίες πολυτέχνειου ή κάτι παρόμοιο και θα το βρει.
οπότε προτείνω ο κάθε χρήστης που γράφεται, να έχει για 1-2 εβδομάδες απεριόριστη πρόσβαση και μετά να κλείνει, μέχρι να γίνει seeder. Ο λόγος που το προτείνω αυτό είναι ότι μπορεί κάποιος να "καίγεται" για σημειώσεις/εργασία και να μην είχε πάρει χαμπάρι για το e-polytexneio(τουλάχιστον για εμάς τους ναυπηγούς που είμαστε λίγοι, οι μηχανολόγοι απότι κατάλαβα είναι σχεδόν όλοι μέσα).
κάτι τέτοιο θα έδινε τη δυνατότητα στον νέο χρήστη να ανακαλύψει τις δυνατότητες του φόρουμ και να του δώσει κίνητρο για να βοηθήσει την κοινότητα.
απλά και από την εμπειρία μου με τα ελληνικά torrent sites, είναι καλύτερα να μην υπάρχει πλήρης ελευθερία σε όλους. Πχ στο gamato υπήρχε πολύ καλό υλικό, αλλά πολλές φορές δεν υποστηριζόταν κατάλληλα, γιατί ήταν no ratio tracker. Αντίθετα σε καλούς ελληνικούς private trackers είναι σπάνιο το φαινόμενο του hit 'n' run, και όσοι το κάνουν τιμωρούνται, οπότε αυξάνεται διαρκώς το επίπεδο και η ποιότητα. (εντάξει δεν είναι και η καλύτερη σύγκριση, αλλά το πιάνετε το νόημα φαντάζομαι)