Polytexneio FM Chatbox
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Polytexneio FM Chatbox
Layla-Eric Clapton PLEASE:D
- ShadowMech
- Praetorian
Γιατι σχεδον παντα οταν ακουω το breaking the law μου βγαινει να κανω για πλακα \m/ ?
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
to layla ζητησα αλλα κι αυτο καυλα ειναι
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Μπήκε και ένα καταλάθος.. παίδες σόρρυ αλλά μου είχε κολλήσει στην προηγούμενη σελίδα και με τα refresh δεν μου έβγαζε την καινούρια.. ότι δεν έβαλα το υπόσχομαι για την άλλη φορά.. ελπίζω να περάσατε καλά
Rock on buddies...
- Kitharistas
- Praetorian
Ναι.. σόρρυ Mike θα ξεκινήσω με το Layla την Δευτέρα οκ?Enositis21 wrote:to layla ζητησα αλλα κι αυτο καυλα ειναι
Rock on buddies...
ρε μη σε πετυχω πουθενα στη σχολη...θα σε πλακωσω στις μαπες που δεν εβαλες το layla :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
- Kitharistas
- Praetorian
όχι όχι μηηηηηηηη!!! θα το βάλω δύο φορές στην επόμενη εκπομπή..!Enositis21 wrote:ρε μη σε πετυχω πουθενα στη σχολη...θα σε πλακωσω στις μαπες που δεν εβαλες το layla :Ρ:Ρ:Ρ:Ρ
Rock on buddies...
- ShadowMech
- Praetorian
Ρεεε στο paintball μη το γυρισεις σε melee mode ενταξει?
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
χαχα0χ0α0χ0α0χ0χαχ00α0 ok i ll try