Στο παρακάτω site έχει αξιολογήσεις για καθηγητές. Πρέπει να είναι σχετικά καινούριο site για αυτό και δεν έχει πολλές σχολές ακόμα μέσα.
http://www.rateyourprofessor.gr
Πάντως έχει ενδιαφέρον.
Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι και για το ΕΜΠ και κάποιες σχολές του γιατί για να είμαι ειλικρινής τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων των καθηγητών από τους φοιτητές ουδέποτε τα είδα. Εννοώ εκείνα φυλλάδια που μας μοίραζαν μια στο ποτέ στα αμφιθέατρα με σκοπό να αξιολογήσουμε τους εκάστοτε καθηγητές.
Αξιολόγηση Καθηγητών
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Αξιολόγηση Καθηγητών
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
Re: Αξιολόγηση Καθηγητών
Αν είναι δυνατόν...δεν έχει τον Παπαδό ;
δε λέει το site !!
δε λέει το site !!
let's go design
- Λakedaimonas
- Praetorian
LOL!
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
Ωραία προτοβλουλια. Είναι μέσω υπουργείου?? Δεν νομίζω....
Γιατί δεν έχει κανέναν δικό μας??
Γιατί δεν έχει κανέναν δικό μας??
- Λakedaimonas
- Praetorian
Ψάξε το site θα δεις ότι είναι πρωτοβουλία φοιτητών. Δεν έχει κανέναν δικό μας γιατί νομίζω πως δεν πρέπει να το έχει δει κανείς μέχρι τώρα, από τους φοιτητές τουλάχιστον. Τώρα μην περιμένεις καθηγητές από την Σχολή μας να πάνε να γραφτούν για να αξιολογηθούν, εδώ δεν μας λένε τα αποτελέσματα από τις αξιολογήσεις της γραμματείας, εκτός και αν τα αναρτούν κάπου που δεν τα έχω δει.
- Minus
- MechEng Seeder
οχι δεν τα αναρτουν. οι ιδιοι περνουν ενα φακελο με τα σκορ τους. και κατι τρεχει στα γυφτικα... δεν γινεται και τιποτα απλα νομιζω υπαρχει νομος οποτε πρεπει να μοιραζουν τα χαρτια...
Senatus Populusque Romanus
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power
Special effects by Loonatik and drinks
Freeze frame, screen kiss, hot heads, lights and power