Μελαχρινες vs Ξανθιές
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Μελαχρινες vs Ξανθιές
εννοείται μελαχρινές!!
Παιδιά εννοείται μελαχρινές!!!! Είμαστε οι καλύτερες
Μελαχρινές!!!
-
- MechEng Seeder
μελαχρινες εννοειται!
Μελαχρινες ftw
ρε δε κανει να χαλαμε χατιρι...κοιταξτε πως το βλεπω:
-αν εισαι απο τον ισημερινο της βορειου ιταλιας και κατω μερχι το νοτιο πολο, αξιοποιεις την πλειοψηφια (καστανες, μαυρομαλλες) αλλα και την αξιοσπαστη μειοψηφια των βαμμενων ξανθων.
-αν εισαι απο πανω αξιοποιεις, αντιστοιχα, την πλειοψηφια των ψηλων ξανθων και υπέρκαυλων καστανοξανθων.προσωπικα εχω ερωτευτει και απο τα 2 ειδη και πανω και κατω απο τον προαναφερθεντα ισημερινο...
-αν εισαι απο τον ισημερινο της βορειου ιταλιας και κατω μερχι το νοτιο πολο, αξιοποιεις την πλειοψηφια (καστανες, μαυρομαλλες) αλλα και την αξιοσπαστη μειοψηφια των βαμμενων ξανθων.
-αν εισαι απο πανω αξιοποιεις, αντιστοιχα, την πλειοψηφια των ψηλων ξανθων και υπέρκαυλων καστανοξανθων.προσωπικα εχω ερωτευτει και απο τα 2 ειδη και πανω και κατω απο τον προαναφερθεντα ισημερινο...
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
athena wrote:Παιδιά εννοείται μελαχρινές!!!! Είμαστε οι καλύτερες
συμφωνώ:
οι ξανθιές έχουν ένα ταβάνι, ενώ από μελαχρινές πάντα θα βρεις μια καλύτερη και μια καλύτερη και μια καλύτερη......
αμέσως μετά τις μελαχρινές φυσικά βάζω τις καστανές
τέλος πάντων το ξανθό είναι για την μάζα αυτή που ξέρουν να διακρίνουν την ομορφιά θα την βρουν σε μελαχρινή-καστανή
εγώ ψηφίζω μελαχρινές....Έχει γεμίσει ξανθιές ο κόσμοςMinus wrote:εγω ψηφιζω ολες!
και οι κοκκινομαλες μεσα (τζιτζερ ή τζιτζερχεντς που λενε και εδω)
στο κρισιμο σημειο ολες μελαχρινες ειναι...οποτε...
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Enositi αγόρι μου.....Enositis21 wrote:στο κρισιμο σημειο ολες μελαχρινες ειναι...οποτε...
EDIT:
επειδή δεν με πιάνεις το edit για πάρτυ σου
άκυρο site wrote:Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής έδειξε πως η σοκολάτα (ειδικά η μαύρη) είναι περισσότερο συναρπαστική ακόμα και από ένα φιλί. Η γλυκιά γεύση της, αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και επιταχύνει σχεδόν στο διπλάσιο τη διέγερση, από τη σύναψη των χειλιών, πράξη που επίσης έχει διεγερτική δράση.
Last edited by Kitharistas on Wed Dec 08, 2010 7:44 pm, edited 1 time in total.
Rock on buddies...