Και επειδη εγω πλεον βρισκω ενδιαφεροντες του προβληματισμους αυτους, αλλα για βραδυ με κρασακι ή οτι αλλο, θα μπω στα πιο spicy της συνελευσης:
Αρχικα ο Αντωνης λεγοντας οτι δε θελει να αποσυρουν πλαισια τους ΔΑΠ και ΠΑΣΠ ειπε οτι δε θελει να δει να *τραμπουκιζουν* (κρατηστε το) μετα τα ΕΑΑΚ για να γραφτει με το ζορι στον πινακα κατω απο το ανεξαρτητο "στηριζει ΔΑΠ + ΠΑΣΠ" (σε ελευθερη αποδοση)
Ειπε κατι και στο τελος για τους παραταξιακους οτι ειναι ή λαμογια (κρατηστε επισης) ή συνδικαλιστες, καλα εκει εγινε ιστορια, θιχτηκανε τα παιδια.
Και το κλου της υποθεσης (fun part): Με πιανει ενας ΕΑΑΚιτης απ το ετος μου και πρωτη κουβεντα που μου λεει ειναι: "οταν θα μας βλεπετε απο δω και περα θα χαμηλωνετε το βλεμα" Μενω μαλακας σε στιλ wtf just happened και μετα μου λεει οτι το λεει για το "λαμογια" που ειπε ο Αντωνης οταν μιλησε! (Για κατι που ειπε αλλος, πηγε και ειπε αυτο σε καποιον που πρακτικα δε ξερει! Social skills υποοο τοο μηδεεεν) Οτι θα πρεπε να ντρεπομαστε, και να μη τολμησουμε να ξαναπιασουμε στο στομα μας συναδελφο των ΕΑΑΚ κλπ κλπ
1) Ειναι νομιζω προφανες γιατι το παιδι σκαλωσε στο "λαμογιο" και οχι στο "τραμπουκος"
(λετε να του καλαρεσε κατα βαθος το δευτερο?
)
2) Ειναι λυπηρο να βλεπεις ανθρωπους 22-23 χρονων να εχουν ως πρωτη αν οχι μοναδικη προτεραιοτητα στη ζωη τους τον συνδικαλισμο και το μικροκοσμο των συνελευσεων κλπ κλπ.
Για μενα που εχω (ευτυχως και δυστυχως) πολυ πιο σοβαρα θεματα να με απασχολουν απο το τι θα γινει σε μια γαμωσυνελευση ολη αυτη η πορωση με αφησε (για αλλη μια φορα) τελειως μαλακα... Μια συνελευση ειναι και μερικες παραταξεις, χαλαρωστε λιγο... Get a life δηλαδη...
Και σορρυ αν το διαβαζεις ο ιδιος και προσβληθηκες (αλλα στα @@ μου)