130η ΔΑΠ?! Τι να πω πάλι καλά, τουλάχιστον ανοικτή σχολή και όσοι θέλουν να πάνε στην πορεία ας πάνε.
EiRiNaKi wrote:adegeiare wrote:Υποτιτλισμός για αυτούς που δεν πιάσαν τα υπονοούμενα:
ΟΣΕ: Φύσσας (υπεύθυνος ΔΑΠ 2005)
Στοιχεία 2 10άρι: Τσιατσιάνης (υπεύθυνος ΔΑΠ 2008)
Μεταπτυχιακό χωρίς πτυχίο: Τσιατσιάνης (υπεύθυνος ΔΑΠ 2008) + Κισκήρας (υπεύθυνος ΔΑΠ 2006)
Φούσκα χρηματιστηρίου: Στέγγος (υπεύθυνος ΔΑΠ 2006):
http://thebest.gr/magazine/view/article/321
φίλε είσαι γελοίος..
Ναι ρε παιδιά είναι λίγο γελοίο να λέγονται χύμα τέτοια πράγματα λίγη σοβαρότητα και νηφαλιότητα δεν βλάπτει.
Όσο αναφορά τα 10άρια του Τσιατσιάνη στα Στοιχεία(αν είναι αλήθεια αυτά που γράφτηκαν) εμένα δεν με απασχολεί το παιδί που πήρε τέτοιους βαθμούς, μαγκιά του, εμένα προσωπικά με ενοχλεί ο Κωστόπουλος που τα έβαλε. Περισσότερο κατακριτέος μου είναι αυτός γιατί πολλά ακούγονται για την πάρτυ του, δεν αντιλέγω ότι είναι καλός καθηγητής αλλά...αλλά...! Άσε που στα χρόνια μου ακούγονταν ότι υπήρχε συνεργασία του Κωστόπουλου με τον Αρνό και όλως τυχαίος μια χρονιά Στοιχεία 2 είχαν περάσει όλο το τμήμα του Αρνού και 5 ξέμπαρκοι. Για την συνεργασία του με τον Αρνό μπορεί το θέμα να είναι ράδιο αρβύλα, το ότι είχε περάσει όμως ολόκληρο τμήμα του Αρνού είναι πέρα ως πέρα αλήθεια, όσοι ασχολούνταν με το μάθημα μπορεί να το είχε πάρει το αυτί τους.
mariosvl8 wrote:παιδια επειδη δεν εχω καταλαβει...αυριο τεταρτη πεμπτη η σχολη ειναι ανοιχτη????
Ναι ρε συ κανονικά μάθημα.