Μηχανολόγοι @ Battle.net / StarCraft 2
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Μηχανολόγοι @ Battle.net / StarCraft 2
Κατά τ'άλλα εσύ κλαίγεσαι πως οι TERRAN είναι πολύ δυνατό race!
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
Ελληνικά commentaries σε games!!! Δεν λέω τίποτα άλλο,απερίγραπτο γέλιο
edit: Δεν έμπαινε ως παράθυρο για κάποιο λόγο,απλά εβαλα το link
edit 2: Nice!!! thx
Last edited by ertu88 on Tue Oct 19, 2010 12:20 am, edited 1 time in total.
- Kitharistas
- Praetorian
Γιατί άφησες τα features στο link, για αυτό..ertu88 wrote:edit: Δεν έμπαινε ως παράθυρο για κάποιο λόγο,απλά εβαλα το link
Rock on buddies...
- Λakedaimonas
- Praetorian
!!! Αυτά είναι !!! Άντε μακάρι να δούμε και ελληνικό πρωτάθλημα !!!ertu88 wrote:
Ελληνικά commentaries σε games!!! Δεν λέω τίποτα άλλο,απερίγραπτο γέλιο
edit: Δεν έμπαινε ως παράθυρο για κάποιο λόγο,απλά εβαλα το link
edit 2: Nice!!! thx
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
- ShadowMech
- Praetorian
Γαματη φαση!
Δε βγαζει κατι πολυ cult η ελληνικη περιγραφη?
lol Σταυρο για την pic... Ευτυχως εγω ειμαι πλατη και δε με καταλαβες αλλιως θα βλεπα και σε μενα κανενα bubble απο πανω μου
lol Σταυρο για την pic... Ευτυχως εγω ειμαι πλατη και δε με καταλαβες αλλιως θα βλεπα και σε μενα κανενα bubble απο πανω μου
Ρώτα οποιονδήποτε ευτυχισμένο άνθρωπο και δεν θα σου πει για συστήματα, πολιτικές, δυνάμεις, αριστερά, κεφάλαιο. Δεν θα σου πει τίποτα πέρα από το "ήξερα τι ήθελα".
The Don
The Don
- somekindofgrinder
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Η περιγραφη ειναι οντως πολυ μπροστα.
Σαν να ακουω Τακη Πουρναρακη να περιγραφει Starcraft.
Σαν να ακουω Τακη Πουρναρακη να περιγραφει Starcraft.
"Το πρωί στα καβαλέτα και το βράδυ στα μπαλέτα..."-Λευτέρης Λαζάρου,Cooking Engineer.
- Λakedaimonas
- Praetorian
Bill sorry για τις προάλες που σε είχα και περίμενες αλλά το παιχνίδι τράβηξε σε μάκρος και ήταν απαράδεκτο! Δηλαδή ο toss ήταν απάλευτος και γω τραγικά αργός ενώ μπορούσα να δώσω τέλος στο game πιο γρήγορα.ShadowMech wrote:Γαματη φαση!
- Attachments
-
- eleos.SC2Replay
- (82.3 KiB) Downloaded 860 times
πλάκα έχει η ελληνική περιγραφή ρε!!καλή φάση,εξελισσόμαστε σιγά σιγά! θα μετρήσει πολύ αν γίνει και κανένα μεγάλο ελληνικό τουρνουά μέσω bnet!!θα μέτραγε να δούμε και ελληνικό commentary σε live stream σε συνεργασία με κανένα μεγάλο ξένο site(π.χ. ESLtv)...αλλά μου φαίνεται το πάω πολύ μακριά!
I'm Protoss,I will only make the imba void rays(oops, δεν είναι τοσο imba πλέον). Και κοτζαμ fleet beacon για flux vanes,αντί να βγάλει ένα Mothership να γουστάρουμε
2 games για κατέβασμα:
το 1ο είναι ένα 1v1 με μένα και τον ertu88 που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των άκυρων builds: To 2o είναι ένα 2v2 με μένα και το Spyro ενάντια σε κάτι randomάδες και είναι από τα καλύτερα και πιο αμφίβολα games που έχουμε παίξει: hf!
το 1ο είναι ένα 1v1 με μένα και τον ertu88 που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των άκυρων builds: To 2o είναι ένα 2v2 με μένα και το Spyro ενάντια σε κάτι randomάδες και είναι από τα καλύτερα και πιο αμφίβολα games που έχουμε παίξει: hf!
Mechanical Engineering NTUA, 2010
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr
MTEC ETH Zurich, 2013
Founder: https://polytexneio.gr
Founder: https://globalprep.gr