δηλωση μαθηματων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- praeclarum
- MechEng Seeder
δηλωση μαθηματων
οποιος ξερει ας μου πει αν με την εγγραφη του νεου εξαμηνου θα επρεπε να ξαναδηλωσω τα μαθηματα που δεν εχω περασει απο τα προηγουμενα εξαμηνα????
Re: δηλωση μαθηματων
ναι πρεπει.. θα το καταλαβεις μολις πας να κανεις τη δηλωση.!!!tripoli_city wrote:οποιος ξερει ας μου πει αν με την εγγραφη του νεου εξαμηνου θα επρεπε να ξαναδηλωσω τα μαθηματα που δεν εχω περασει απο τα προηγουμενα εξαμηνα????
- tony stark
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
παιδια αν δηλωσω ενα μαθημα που δεν εχει βγει βαθμολογια ακομα και τελικα το περασω το βγαζει το συστημα μονο του εξω η πρεπει να κανω διορθωση στην δηλωση μου?
- falcon
- MechEng Seeder
- Σχολή: Υπ. Διδάκτορας
Εσύ θα το δηλώσεις κανονικά και αν το περάσεις θα το αφαιρέσει η γραμματεία απο μόνη της.tony stark wrote:παιδια αν δηλωσω ενα μαθημα που δεν εχει βγει βαθμολογια ακομα και τελικα το περασω το βγαζει το συστημα μονο του εξω η πρεπει να κανω διορθωση στην δηλωση μου?
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Στο site της σχολης λεει οτι οι εγγραφες διαρκουν απο 4/10 εως 15/10 . Οταν μπεις να κανεις τη δηλωση σου λεει οτι οι εγγραφες διαρκουν απο 4/10 μεχρι 24/10 . Ποιο απο τα 2 ισχυει;
Οι διορθώσεις είναι μέχρι 24..!!!gabrielknight wrote:Στο site της σχολης λεει οτι οι εγγραφες διαρκουν απο 4/10 εως 15/10 . Οταν μπεις να κανεις τη δηλωση σου λεει οτι οι εγγραφες διαρκουν απο 4/10 μεχρι 24/10 . Ποιο απο τα 2 ισχυει;