Αποτελέσματα Eξεταστικής Σεπτεμβρίου 2010 *Μηχανολόγων*
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποτελέσματα Eξεταστικής Σεπτεμβρίου 2010 *Μηχανολόγων*
ΣΜΚ2 στην Γραμματεια
ΜΗΧΑΝΙΚΗ 2 στο ΚΑΥΛ (Α-Κ), (Λ-Ω) ρωταμε τη Βαδαλουκα
Βγήκε η επιχειρησιακή έρευνα Ι στον τομέα παραγωγής...
AMK I
AMK II και
Ελαφρές Κατασκευές
στην Γραμματεία
AMK II και
Ελαφρές Κατασκευές
στην Γραμματεία
God save the Queen
Ο Βουτσινάς είπε ότι θα βγάλει αύριο την ΑΕΡΟΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΕΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ και πως Τρίτη ή Τετάρτη θα βγάλει και τα ΡΕΥΣΤΑ 1.
Πηρα τηλεφωνο τη Βαδαλούκα και μου είπε οτι δεν εχει τους βαθμους του τμήματος του Χρυσάκη (Λ-Ω)! Παρακαλώ να είστε σίγουροι για αυτα που γράφετε...angel@ wrote:ΜΗΧΑΝΙΚΗ 2 στο ΚΑΥΛ (Α-Κ), (Λ-Ω) ρωταμε τη Βαδαλουκα
Επίσης, φιλος μου μιλησε με τον Χρυσάκη και του είπε οτι έχει διορθωσει τη Μηχανικη ΙΙ και θα την ανεβάσει στο Κ.Α.ΥΛΙ αύριο, το πολυ μεθαύριο. Υπομονη...
When I 'm sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
Barney Stinson
Barney Stinson
-
- MechEng Seeder
kathy wrote:Ο Βουτσινάς είπε ότι θα βγάλει αύριο την ΑΕΡΟΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΕΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ και πως Τρίτη ή Τετάρτη θα βγάλει και τα ΡΕΥΣΤΑ 1.
Για την ΑΕΡΟΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ πώς κι έτσι?? Θυμήθηκε ότι έχει και.... 10 γραπτά να διορθώσει... Έλεος...
Μη μου τους κύκλους τάραττε!
Αρχιμήδης
Αρχιμήδης
Αντε ρε πιες καμια Πινια Κολαντα που βγηκες να ειρωνευτεις τον κυυυυυριο καθηγητη! Ουστ!katerinaki2006 wrote:kathy wrote:Ο Βουτσινάς είπε ότι θα βγάλει αύριο την ΑΕΡΟΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΕΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ και πως Τρίτη ή Τετάρτη θα βγάλει και τα ΡΕΥΣΤΑ 1.
Για την ΑΕΡΟΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ πώς κι έτσι?? Θυμήθηκε ότι έχει και.... 10 γραπτά να διορθώσει... Έλεος...
I am going according to plan.
-
- MechEng Seeder
xaxaxaxaxaxa!!Βασικά για μπανάκι θα πάω αλλά άλλο αυτό... xaxaxaxaxaxaxaTrist4n wrote:Αντε ρε πιες καμια Πινια Κολαντα που βγηκες να ειρωνευτεις τον κυυυυυριο καθηγητη! Ουστ!katerinaki2006 wrote:kathy wrote:Ο Βουτσινάς είπε ότι θα βγάλει αύριο την ΑΕΡΟΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΕΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗ και πως Τρίτη ή Τετάρτη θα βγάλει και τα ΡΕΥΣΤΑ 1.
Μη μου τους κύκλους τάραττε!
Αρχιμήδης
Αρχιμήδης
- stefanos
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μεταπτυχιακός
Μ.Ε.Κ. ΙΙ στη γραμματεία