Επισκεψη στην ΕΑΒ και την 1Aero Service
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Επισκεψη στην ΕΑΒ και την 1Aero Service
Εγώ το ψήνω , αλλά φοβάμαι την ταρίφα...Δεν παίζει και ρευστο τελευταία..Αμα μαζευτούμε πολλά άτομα ωστε να μην μας τα φαει το λεωφορείο,θα έρθω σίγουρα.
Some men see things as they are and say, "Why?" Others,dream of things that never were and say, "Why not?"
μην αγχωνεστε . θα βρω και ενα ποιο μικρο λεωφορειο (κανα βανακι) αν ειμαστε λιγοι. μπορουμε να παμε και με αυτοκινητα
εχω ευχαριστα νεα . βρηκα νεα τιμη !!!
260 ευρω το πουλμαν
260 ευρω το πουλμαν
Ωραιος.
Τσαγκ, μια συμβουλη. Αν ειναι η εκδρομη τη Δευτερα, μη δεχεσαι συμμετοχες μεχρι την Κυριακη οπως λες, αλλα μεχρι αυριο. Θα μπλεξεις ασχημα αν μεχρι τελευταια στιγμη βγαινουν νεα ατομα. Πρεπει να μπορεις να ξερεις εγκαιρως τι οχημα χρειαζομαστε.
Τσαγκ, μια συμβουλη. Αν ειναι η εκδρομη τη Δευτερα, μη δεχεσαι συμμετοχες μεχρι την Κυριακη οπως λες, αλλα μεχρι αυριο. Θα μπλεξεις ασχημα αν μεχρι τελευταια στιγμη βγαινουν νεα ατομα. Πρεπει να μπορεις να ξερεις εγκαιρως τι οχημα χρειαζομαστε.
I am going according to plan.
- Mimo
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Κι εγω μεσα Tsag, εστειλα και τα στοιχεια.
ΟΚ!ψηθηκα,αλλα θα δηλωσω αυριο συμμετοχη για να δω ποσοι θα μαζευτουμε.
η συμμετοχες ειναι μεχρι την παρασκευη στις 12 :00 . τοτε πρεπει να ενημερώσουμε την ΕΑΒ για τα ονοματα και αριθμους ταυτοτητων για να μας βγαλουν εισοδο .Trist4n wrote:Ωραιος.
Μάγκες μέσα και εγώ τελικά, στέλνω τα στοιχεία μου οσονούπω!
Some men see things as they are and say, "Why?" Others,dream of things that never were and say, "Why not?"
θα ειμαστε πισω για το μαθημα των 15:15 .
οι συμμετοχες εκλεισαν . ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν
ειμαστε 38 ατομα , αρα εφόσον ερθουν ολοι ειναι:
260/38= 6,84= 7 ευρω ο καθενας (μια χαρα...)
ειμαστε 38 ατομα , αρα εφόσον ερθουν ολοι ειναι:
260/38= 6,84= 7 ευρω ο καθενας (μια χαρα...)