Ο Κωστόπουλος παίρνει Στοιχεία Ι και Σχέδια!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Ο Κωστόπουλος παίρνει Στοιχεία Ι και Σχέδια!
Σκέφτομαι να κατέβω μια φορά Στοιχεία ΙΙ κουβαλώντας πινακίδα σχεδίου, έτσι για το τζέρτζελο.
lik@ros wrote:Οποιος και να το παρει απο διπλαρη θα ειναι σιγουρα καλυτερα...Ακομα και ο Κωστόπουλος
Ας τα πάρει και αυτά, και τα ΣΜΚ, μπας και γλυτώσουμε επιτέλους από τον διπ.
Κρατάει πολλούς κατασκευαστές από το να τελειώσουν τη σχολή με τα ΣΜΚ2.
Μάθημα τομέα τελευταίου εξαμήνου... 5 άτομα πέρασε όλα κι όλα, και γνωρίζω τουλάχιστον 10 παιδιά των οποίων είναι στα 5 τελευταία τους μαθήματα (κι εγώ μαζί... ατμούς και σμκ2 χρωστάω αυτή τη στιγμή μόνο)
Κρατάει πολλούς κατασκευαστές από το να τελειώσουν τη σχολή με τα ΣΜΚ2.
Μάθημα τομέα τελευταίου εξαμήνου... 5 άτομα πέρασε όλα κι όλα, και γνωρίζω τουλάχιστον 10 παιδιά των οποίων είναι στα 5 τελευταία τους μαθήματα (κι εγώ μαζί... ατμούς και σμκ2 χρωστάω αυτή τη στιγμή μόνο)
Ρώτησα τον Κωστόπουλο και είπε ότι τα Σχέδια τα αναλαμβάνει αυτός αλλά δεν θα αλλάξει τίποτα και υπεύθυνοι θα παραμείνουν αυτοί που είναι.
Μπήκα σήμερα στο 030 στοιχεία 1 και γινόταν ο χαμός. Κατά βάση από περιέργεια μιας κ το έχω περάσει. Είδα κ το θέμα... μειωτήρας... ο τύπος είναι αδιόρθωτος...