Ελλάδα VS. Εξωτερικό
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Spyrοs
- Praetorian
Re: Ελλάδα VS. Εξωτερικό
Καλά κάνεις και λες τα αρνητικά γιατί αν κρίνω από το Poll πολύ εύκολα πατάνε το "Ναι"
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
- Don Molina
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Έχοντας σχετική άγνοια κι εγώ μιας και δεν έχω ζήσει αλλά μόνο επισκεφτεί το εξωτερικό, επιλέγω χαλαρά έξω.
Βέβαια είμαι σχετικά ευέλικτος άνθρωπος κι έχω ξαναζήσει (σε μικρότερο βαθμό) την φάση όταν ήρθα Αθήνα με όλους τους φίλους (πλην 1) να πηγαίνουν Πάτρα. Έχτισα ζωή από το 0 και το σπίτι μου ήταν πάντα τουλάχιστον 5 ώρες μακριά.
Η μόνο διαφορά με το εξωτερικό θα είναι η γλώσσα, και το ότι το σπίτι πλέον θα είναι αεροπλάνο+5 ώρες.
Αν και αυτό το τελευταίο συνδυασμένο με την έλλειψη γνώσης του Skype και τα ακριβά διεθνή θα με γλιτώσει από την μάνα μου (έφαγες? ήπιες νερό? κατούρησες? την τίναξες? κι άλλα τέτοια όμορφα)...
Τέλος πάντων, βλέποντας και κάνοντας.
Μέχρι να πάρουμε πτυχίο θα ρημάξουνε πολλά βρακιά!
Βέβαια είμαι σχετικά ευέλικτος άνθρωπος κι έχω ξαναζήσει (σε μικρότερο βαθμό) την φάση όταν ήρθα Αθήνα με όλους τους φίλους (πλην 1) να πηγαίνουν Πάτρα. Έχτισα ζωή από το 0 και το σπίτι μου ήταν πάντα τουλάχιστον 5 ώρες μακριά.
Η μόνο διαφορά με το εξωτερικό θα είναι η γλώσσα, και το ότι το σπίτι πλέον θα είναι αεροπλάνο+5 ώρες.
Αν και αυτό το τελευταίο συνδυασμένο με την έλλειψη γνώσης του Skype και τα ακριβά διεθνή θα με γλιτώσει από την μάνα μου (έφαγες? ήπιες νερό? κατούρησες? την τίναξες? κι άλλα τέτοια όμορφα)...
Τέλος πάντων, βλέποντας και κάνοντας.
Μέχρι να πάρουμε πτυχίο θα ρημάξουνε πολλά βρακιά!
Engineering is to physics and math what sex is to masturbation
- Spyrοs
- Praetorian
Τελικά το ποσοστό 87% του Poll δεν είναι τυχαίο!
Διάβασα ότι πάρα πολλοί νέοι (Έλληνες) σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερκό για δουλειά. Θα είναι ένα νέο κύμα μετανάστευσης. Όχι για δουλειά στη φάμπρικα αυτή τη φορά, αλλά για καλύτερη εργασία και οικονομική σταθερότητα
Διάβασα ότι πάρα πολλοί νέοι (Έλληνες) σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερκό για δουλειά. Θα είναι ένα νέο κύμα μετανάστευσης. Όχι για δουλειά στη φάμπρικα αυτή τη φορά, αλλά για καλύτερη εργασία και οικονομική σταθερότητα
Προετοιμασία για Μεταπτυχιακές Σπουδές
GRE - GMAT - TOEFL- IELTS
Κατεχάκη 17, Αθήνα - 210.6910882
website: https://globalprep.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/globalprep
e-mail: info@globalprep.gr
Οχι θα κατσω εδω να με γαμανε στα 4 ρε φιλε...δε θα γαμηθω εγω να διαβασω για 1000 ευρω οταν το καθε τσοκαρο δειχνει το βρακυ της παιρνει τοσα σε ενα βραδυ...
- Kitharistas
- Praetorian
Δείξε κι εσύ το δικό σου αν είναι τόσο απλόEnositis21 wrote:Οχι θα κατσω εδω να με γαμανε στα 4 ρε φιλε...δε θα γαμηθω εγω να διαβασω για 1000 ευρω οταν το καθε τσοκαρο δειχνει το βρακυ της παιρνει τοσα σε ενα βραδυ...
Rock on buddies...
το χω χεσμενο ρε φιλε...:Ρ
- Kitharistas
- Praetorian
Καλά κάνεις.. πάντως έχει δίκιο ο Trist4n... εξωτερικό δεν είναι όλα μέλι-γάλα.. κακά τα ψέματα, όλοι το έχουμε σκεφτεί, αλλά αφήνεις πολλά πίσω για να τα κάνεις..
Rock on buddies...