Ξέρουμε τι έγινε στην συνέλευση;
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Ξέρουμε τι έγινε στην συνέλευση;
Ανάδελφοι, επειδή είμαι νέοπας και δεν έχω μάθει τα κατατόπια, ξέρουμε τι αποφάσισε η συνέλευση;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- panepistimonas
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Ξέρουμε τι έγινε στην συνέλευση;
Ναι ρε συ, βγήκε το ενιαίο αγωνιστικό, κατάληψη 9,15,16,17 αν θυμάμαι καλά, συμμετοχή σε πορεία της 9, συμμετοχή στον εορτασμό στο τριήμερο νομίζω, αυτά μου έμειναν. Συνήθως ανεβαίνει η απόφαση στο Facebook, αλλά δεν είδα κάτι ακόμα. Επίσης δεν κοίταξα στα blogspot των παρατάξεων. Γεια μαςsid wrote:Ανάδελφοι, επειδή είμαι νέοπας και δεν έχω μάθει τα κατατόπια, ξέρουμε τι αποφάσισε η συνέλευση;
Προκοπίου Ιωάννης
Καταληψη μεχρι τριτη
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
ανάδελφε, γνωρίζεις αν έχουν δοθεί έως τώρα κανονικώς όλα τα μαθήματα της εξεταστικής;
ευχαριστώ εκ των υστέρων
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Κατάληψη
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ποια ειναι η θεση του φσ για τις εξαποστασεως εξετασεςι εχει υποθει κατι στις συνελευσεις? εμεαν με βολευει τωρα λολ γιατι εχω καποια κινητικα προβληματα αλλα ουσιαστικά παρακαμπτεται ολο το φοιτητικό κινημα , θα γινει τιποτα παρόμοιο με ότι έγινε σημερα στο εκπα(ριξανε τον server )