Κινημα δεν διαβαζω
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- Private
- Σχολή: Πολιτικός
Re: Κινημα δεν διαβαζω
Σωστοοοο0ο0ο0ο0ς
- panepistimonas
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Μου αρέσει η λέξη "κίνημα". Μήπως να το κάνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένο και να πούμε, "κίνημα δεν διαβάζω για τη σχολή"; Για τη σχολή να διαβάσει η κυβέρνηση. Κυβερνητικά είναι τα πανεπιστήμια. Εμείς να διαβάσουμε για την αυτοβελτίωσή μας.
Προκοπίου Ιωάννης
Τι ζέστη είναι αυτή καλεεεε;
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Χαχα πάρα πολύ σωστό
Σωστή σκέψη δεν λέω αλλά έχω μία απορία να υποθέσω θες να πάρεις πτυχίο, άρα ουσιαστικά θέλεις να πάρεις πτυχίο χωρίς διάβασμα, μήπως αυτό να το γενικεύσουμε και σε άλλες σχολές όπως η ιατρική ας πούμε. Τι θα έλεγες αν ο γιατρός που σε χειρουργούσε αύριο ανήκε στο ίδιο κίνημα και είχε πάρει πτυχίο χωρίς ποτέ να ανοίξει βιβλίο υποθέτω θα ήταν εντάξει αυτό με σένα το να σε στείλει αδιάβαστο ή κάποιον συγγενή σου μία χαρά σε βρίσκω
ok boomer
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
panos_01 wrote:ok boomer
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Άμα δεν κάνουν όλη την ύλη μέχρι το τέλος του 6μηνου σημαίνει ότι έχουμε μικρότερη ύλη για την εξεταστική?
(Πες μου ότι είσαι 1ετής χωρίς να μου πείς ότι είσαι 1ετης)
(Πες μου ότι είσαι 1ετής χωρίς να μου πείς ότι είσαι 1ετης)