Συστηθείτε στο Forum!!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Συστηθείτε στο Forum!!
Kαλησπερα
Στεφανία από Χημ Μηχ εδω
hello!
Γεια σας παιδες ειμαι ο Σώτος πρωτοετης στους χημικους μηχανικούς και αφού έπρεπε να κανω ένα ποστ είπα και εγω να συστηθω στο φορουμ
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Σώτο εισαι και πολυ εντάξει τυπας, να πούμεSotos777 wrote:Γεια σας παιδες ειμαι ο Σώτος πρωτοετης στους χημικους μηχανικούς και αφού έπρεπε να κανω ένα ποστ είπα και εγω να συστηθω στο φορουμ
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
-
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Ερώτηση - Βιβλιοπωλείο
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν το βιβλιοπωλείο το οποίο βρίσκεται εντός της Πολυτεχνειούπολης είναι ενεργό. Υπάρχει περίπτωση εκεί να βρούμε και π.χ. παλιά θέματα; Σας ευχαριστώ πολύ!
-1ο έτος
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν το βιβλιοπωλείο το οποίο βρίσκεται εντός της Πολυτεχνειούπολης είναι ενεργό. Υπάρχει περίπτωση εκεί να βρούμε και π.χ. παλιά θέματα; Σας ευχαριστώ πολύ!
-1ο έτος
Καλησπερα απο μενα.Εν δυναμει σιδερας.
- panepistimonas
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Ερώτηση - Βιβλιοπωλείο
@pennybet Μια βόλτα για μάθεις μόνος είναι ότι καλύτερο.. Νομίζω πουλάει σημειώσεις ή θέματα για κάποια μαθήματα. Εκτός κι αν αυτό που θυμάμαι είναι ένα φωτυπάδικο που έχει κλείσει. Καλή χρονιά!
Προκοπίου Ιωάννης
- andreaswag
- Private
- Σχολή: Ηλεκτρολόγος
Καλησπερα,εχει βγει προγραμμα για τους επι πτυχιο 2017-2018 ΜΜ και αν ναι θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να το βρω?