Αποτελεσματα Εξεταστικης Μηχανολογων Φεβ 2017
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποτελεσματα Εξεταστικης Μηχανολογων Φεβ 2017
παιδια γνωρίζει κανείς τι γίνεται με δυναμική μηχανών ?
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ο Αλεξόπουλος έχει στείλει email με τη βαθμολογία της Βιολογικής Μηχανικής στους εγγεγραμμένους στο μάθημα.
Ο Ριζιώτης απάντησε σε email που του έστειλα για την Εφαρμοσμένη Ρευστομηχανική, τα γραπτά τα διορθώνει ο Μαθιουλάκης και ο Ριζιώτης δεν είχε ιδέα πότε θα βγουν. Ο δε Μαθιουλάκης δε μου έχει απαντήσει από την προηγούμενη εβδομάδα που του έστειλα κι εκείνου, οπότε βρισκόμαστε εν αναμονή
Ο Ριζιώτης απάντησε σε email που του έστειλα για την Εφαρμοσμένη Ρευστομηχανική, τα γραπτά τα διορθώνει ο Μαθιουλάκης και ο Ριζιώτης δεν είχε ιδέα πότε θα βγουν. Ο δε Μαθιουλάκης δε μου έχει απαντήσει από την προηγούμενη εβδομάδα που του έστειλα κι εκείνου, οπότε βρισκόμαστε εν αναμονή
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
- Mariana
- MechEng Seeder
Απ' ό,τι είπαν, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να τα διορθώσειson wrote:παιδια γνωρίζει κανείς τι γίνεται με δυναμική μηχανών ?
ΑΜΚ ΙΙ στο mycourses
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Mariana wrote:Απ' ό,τι είπαν, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να τα διορθώσειson wrote:παιδια γνωρίζει κανείς τι γίνεται με δυναμική μηχανών ?
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- centy
- MechEng Seeder
Αδερφε ξερεις για το α τμημα που ειναι? Μονο για το β βρισκω...Dantε wrote:Φυσικη(ηλεκτρομαγνητισμος) στο mycourses
Δεν εχω δει κατι για το α.
Παντως γραμματεια δεν υπαρχει κατι.
Παντως γραμματεια δεν υπαρχει κατι.
Μηχανολογια στη γραμματεια
έχω την εντύπωση πως έχει περαστεί στα στοιχεία σπουδαστή η Εφαρμοσμένη Ρευστομηχανική. Μπορεί να το επαληθεύσει κάποιος?
Last edited by kara on Wed Mar 29, 2017 2:41 pm, edited 1 time in total.
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
Αν εννοείς κάποιο μάθημα Εφαρμοσμένης ΘΕΡΜΟδυναμικής δεν ξέρω, δεν τα έχω, αλλά η Εφαρμοσμένη ΡευστοΜΗΧΑΝΙΚΗ δε φαίνεται να έχει περαστεί στα δικά μουkara wrote:έχω την εντύπωση πως έχει περαστεί στα στοιχεία σπουδαστή η Εφαρμοσμένη Ρευστοδυναμική. Μπορεί να το επαληθεύσει κάποιος?
Scientists dream about doing great things. Engineers do them