Ψάχνω να αγοράσω απο κάποιον ένα σκληρό δίσκο για λάπτοπ τύπου SATA
Δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα του δίσκου , δεν με ενδιαφέρει ποσο παλιός είναι.
Αν εχει κανείς κάποιο πεταμένο λαπτοπ και δεν το κάνει τίποτα μπορεί να μου φέρει το λαπτοπ να πάρω τον σκληρό δίσκο και να δω αν είναι συμβατός και αν δουλεύει κομπλέ.
θα αγοράσω τον σκληρό δίσκο αφου τσεκάρω οτι δουλεύει κανονικά.
όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει Pm στο φόρουμ.
<3
Ευχαριστώ!
Ζητείται Σκληρός δισκος για λαπτοπ Sata
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Ζητείται Σκληρός δισκος για λαπτοπ Sata
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Re: Ζητείται Σκληρός δισκος για λαπτοπ Sata
Adamaklas wrote:3000 ποστ + για παρτυ σου και ακομα μετράω κοπελάρα μουsid wrote:μην δούνε κοπέλα τα πρασινοχόμπιτ, αμέσως να κάνουνε πνεύμα
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
sid wrote:Adamaklas wrote:3000 ποστ + για παρτυ σου και ακομα μετράω κοπελάρα μουsid wrote:μην δούνε κοπέλα τα πρασινοχόμπιτ, αμέσως να κάνουνε πνεύμα
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Adamaklas wrote:Ψάχνω να αγοράσω απο κάποιον ένα σκληρό δίσκο για λάπτοπ τύπου SATA
Δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα του δίσκου , δεν με ενδιαφέρει ποσο παλιός είναι.
Αν εχει κανείς κάποιο πεταμένο λαπτοπ και δεν το κάνει τίποτα μπορεί να μου φέρει το λαπτοπ να πάρω τον σκληρό δίσκο και να δω αν είναι συμβατός και αν δουλεύει κομπλέ.
θα αγοράσω τον σκληρό δίσκο αφου τσεκάρω οτι δουλεύει κανονικά.
όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει Pm στο φόρουμ.
<3
Ευχαριστώ!
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti