Ερωτηση για εγγραφες
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Ερωτηση για εγγραφες
Γεια σας παιδια!μπηκα στα στοιχεια σπουδαστη απο τη γραμματεια και δεν δειχνει οτι εχω γραφτει στο καινουριο εξαμηνο.συμβαινει σε κανενα αλλον αυτο ή εγινε κατι λαθος με την αιτηση μου;κ αν κατι πηγε στραβα,εχει τυχει σε κανεναν αλλον στο παρελθον;υπαρχει περιπτωση να μην με αφησουν να γραφτω;;εχω αγχωθει πολυ,οπότε καθε πληροφορια ευπροσδεκτη!ευχαριστω!!
-
- Major
Re: Ερωτηση για εγγραφες
Και σ'εμένα δεν μου 'χει περαστεί ακόμη, ούτε και τα μαθήματα που δήλωσα. Γενικά παιρνούν συνήθως λίγες μέρες.
Μήπως, γράφτηκες τις τελευταίες μέρες ??
Μήπως, γράφτηκες τις τελευταίες μέρες ??
-
- MechEng Seeder
Σ ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση!ηρεμησα καπως!!γραφτηκα την πρωτη εβδομαδα..αλλα λογικα εχουν αυξημενο φορτο αυτες τις μερες.φανταστηκα οτι γινεται αυτοματα η αλλαγη στα στοιχεια φοιτητη(επειδη ειναι ολα ηλεκτρονικα!)..γι αυτο φρικαρα..θενκς κ παλι!
-
- Major
Σιγουρα παντως δεν χανεις και τπτ εαν ρωτησεις στη γραμματεια.
Παντως γαι το οτι δεν περνιεται αυτοματα στα στοιχεια σπουδαστη ,αυτο ειναι σχεδον σιγουρο!
Παντως γαι το οτι δεν περνιεται αυτοματα στα στοιχεια σπουδαστη ,αυτο ειναι σχεδον σιγουρο!
-
- MechEng Seeder
Καλα εννοειται πως θα ρωτησω αυριο πρωι πρωι!!ουτε στον υπνο τους να με εβλεπαν!! δεν θα το αφησω στην τυχη του!!
- arxaios
- MechEng Seeder
Όταν κάνεις εγγραφή στο εξάμηνο μέσω ίντερνετ στο τέλος σου λέει ότι η αίτηση είναι προς έγκριση που σημαίνει ότι αφού την ελέγξει η γραμματεία θα εγκριθεί και θα εμφανιστούν στα στοιχεία σπουδαστη!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
-
- MechEng Seeder
Δεν το ειχα προσεξει!!ευχαριστω!arxaios wrote:Όταν κάνεις εγγραφή στο εξάμηνο μέσω ίντερνετ στο τέλος σου λέει ότι η αίτηση είναι προς έγκριση που σημαίνει ότι αφού την ελέγξει η γραμματεία θα εγκριθεί και θα εμφανιστούν στα στοιχεία σπουδαστη!