Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2016
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2016
Έχω βγάλει Στροβιλά μερικές όχι όλες, με τα 10ρια και 9ρια. Δε θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά αν εξαιρέσω 3 ή 4 του 02110*, ενα του 94 και ισως 2 που μου ξεφυγαν, ολοι οι αλλοι επιτυχοντες ήταν αποκλειστικά 3τεις και 5τεις......
- nikos.sten
- MechEng Seeder
Μπορείς να ανεβάσεις κάποιες από αυτές;Spiderpan wrote:Έχω βγάλει Στροβιλά μερικές όχι όλες, με τα 10ρια και 9ρια. Δε θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά αν εξαιρέσω 3 ή 4 του 02110*, ενα του 94 και ισως 2 που μου ξεφυγαν, ολοι οι αλλοι επιτυχοντες ήταν αποκλειστικά 3τεις και 5τεις......
-
- MechEng Seeder
Σορυ παιδες μονο αυτες εβγαλα απο περιέργεια για τα τζιμάνια. 32 σελιδες ήταν συνολικά.
Χημεία γραμματεία!
Έχει ρωτήσει κανείς το Πετρόπουλο για την φορτραν αν τα χει διορθώσει;
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πυρηνική 2?
Κοντεύει να περάσει ένας μήνας.
Κοντεύει να περάσει ένας μήνας.
Αδερφέ το μάθημα εξετάστηκε προχθες και μιλάμε για τον Πετρόπουλο .. τέλη Ιουλίου και να λες πάλι καλά επειδή ήταν λίγα τα άτομα αλλιώς Σεπτέμβρη θα το μάθαινεςmechikos wrote:Έχει ρωτήσει κανείς το Πετρόπουλο για την φορτραν αν τα χει διορθώσει;