ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
piratis
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 4
Joined: Tue Mar 29, 2011 3:21 am
Σχολή: Μηχανολόγος

ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

Post by piratis »

Καλησπέρα,

βγήκαν τα αποτελέσματα για την επί πτυχίω εξέταση στα Ηλεκτρικά κυκλώματα στο site του Παπαδόπουλου, και έχουν περάσει από τους 36 που έδωσαν συνολικά, μόνο οι 6 (16,67% ποσοστό επιτυχώντων). Προσωπικά πιστεύω πως είναι πολύ χαμηλό το ποσοστό και πως θα έπρεπε να γίνει κανονικοποίηση και αναβαθμολόγηση των γραπτών, αλλά δε ξέρω αν αυτό ισχύει και τυπικά: ότι δηλαδή υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ποσοστό επιτυχόντων , κάτω από το οποίο πρέπει να γίνεται κανονικοποίηση. Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει το θέμα με βεβαιότητα ας στείλει εδώ κάποια απάντηση και για το πώς πρέπει να κινηθώ από εκεί και έπειτα για να το διεκδηκήσω με το συγκεκριμένο καθηγητή.

Ευχαριστώ
ιστορικός mech-eng
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 1249
Joined: Mon Jun 13, 2011 1:51 pm
Gender: Male

Re: ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

Post by ιστορικός mech-eng »

προσωπικα πιστευω οτι καλυτερα ειναι να πιασει ο καθενας μεμονομενα τον καθηγητη ωστε να δει αν μπορει να καταφερει κατι.Το να κινησεις διαδικασιες που θα εκθεσουν εναν καθηγητη (ασχετα εαν ειναι σωστες) δεν συμφερει ποτε εναν φοιτητη,απο πολλες αποψεις.Σιγουρα ειμαι υπερ της πιο ελαστικης διορθωσης και του να ειμαστε λιγο ανθρωποι βοηθοντας να τελειωσουν οι φοιτητες μια ωρα νωριτερα ,αλλα σε εναν καθηγητη οπως ο παπαδοπουλος ,που βαθμολογει ακριβως οτι γραφεις (πιστευω ειναι το πιο δικαιο αυτο) το να κινησεις διαδικασιες που θα περιλαμβανουν επιτροπες κτλ δεν νομιζω να εχει θετικα αποτελεσματα (εξ αλλου και απο επιτροπη να περασουν δεν μπορει να αποκλεινουν πολυ απο την αρχικη βαθμολογια,δεν μπορει ο παπαδοπουλος να μοιραζε 1-2 στην τυχη),αντιθετα ο φοιτητης που θα κυνηγησει κατι τετοιο θα σταμπαριστει.

Δεν γνωριζω τα θεματα ,ειδα ομως οτι και οι βαθμοι που εβαλε ηταν πολυ χαμηλοι ,συνεπως και κανονικοποιηση να κανει ή θα περασει ενα μεγαλο ποσοστο ή θα πρεπει να αδικησει παλι καποιους.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι πριν ψαχτεις με αναβοθμολογησεις κτλ ,πηγαινε μιλα του , και αναλογα πραττεις.

καλη τυχη
Ironman88
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Posts: 133
Joined: Sun Jun 13, 2010 6:10 pm
Σχολή: Μηχανολόγος
Gender: Male

Re: ΚΑΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

Post by Ironman88 »

Και αν εχεις υποψη να ρωτησεις τη γραμματεια θα σου πει αυτο ακριβώς και γενικολογιες περι των διαδικασιων που δυνητικα μπορουν να γινουν (ενα πραγμα σα να μην υπαρχουν).
Για μενα για τα Ηλεκτρικα Κυκλωματα δεν αξιζει τον κοπο (Σαε ή Ησμε ίσως να αξιζε).
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”