ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ δώσΤε και σώσΤε ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ!
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ δώσΤε και σώσΤε ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ (Αδέρφια μου Αλήτες πουλια),
χρειάζομαι τη βοήθεια όλων ΣΑΣ για να καταφέρω να τελειώσω τη ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ μου με θέμα: "Η νέα μορφή του διαδικτύου με έμφαση στα Κοινωνικά δίκτυα" ΠΩΣ??? Απλά συμπληρώστε το σύντομο Ερωτηματολόγιο (δε θα πάρει πάνω από 5 λεπτά) και πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ--->
http://spreadsheets.google.com/embedded ... RXM3dmc6MQ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ σε φίλους και γνωστούς...χρειάζομαι 1000 απαντήσεις φοιτητών (προκειμένου το δείγμα να είναι αντιπροσωπευτικό).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
χρειάζομαι τη βοήθεια όλων ΣΑΣ για να καταφέρω να τελειώσω τη ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ μου με θέμα: "Η νέα μορφή του διαδικτύου με έμφαση στα Κοινωνικά δίκτυα" ΠΩΣ??? Απλά συμπληρώστε το σύντομο Ερωτηματολόγιο (δε θα πάρει πάνω από 5 λεπτά) και πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ--->
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ σε φίλους και γνωστούς...χρειάζομαι 1000 απαντήσεις φοιτητών (προκειμένου το δείγμα να είναι αντιπροσωπευτικό).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
Re: ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ δώσΤε και σώσΤε ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ!
τι δινεις για ανταλλαγμα ?
Το έκανα. Λίγο ξεκαθάρισμα θα ήθελε πιστεύω εκεί που λέει
"Ποια είναι η γνώμη σας για τις εμπορικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου; * Βαθμολογείστε με αύξουσα σημασία από το 1 ως το 5 αναλόγως με το πόσο συμφωνείτε."
Κατα τ' άλλα, θα ήθελα να μάθω τα πορίσματα της έρευνας όταν με το καλό τελειώσεις.
Καλή συνέχεια.
"Ποια είναι η γνώμη σας για τις εμπορικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου; * Βαθμολογείστε με αύξουσα σημασία από το 1 ως το 5 αναλόγως με το πόσο συμφωνείτε."
Κατα τ' άλλα, θα ήθελα να μάθω τα πορίσματα της έρευνας όταν με το καλό τελειώσεις.
Καλή συνέχεια.
τι σχεση εχει αυτη η διπλωματικη με την σχολη μας?gioti_el wrote:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ (Αδέρφια μου Αλήτες πουλια),
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
- Λakedaimonas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Τα πάντα έχουν σχέση με μηχανολογία! Χώνουμε την αφεντομουτσουνάρα μας σε όλα τα επιστημονικά πεδία! Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που λατρεύω το ότι είμαι μηχανολόγος μηχανικός.tsag wrote:τι σχεση εχει αυτη η διπλωματικη με την σχολη μας?
Σε ποιον καθηγητή έχεις πάρει την εν λόγω διπλωματική???
Introduce a little anarchy. Upset the established order and everything becomes chaos. I’m an agent of chaos. Oh, and you know the thing about chaos? It’s fair.
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
e-polytexneio.gr forum ntua all hail ntua
- Kitharistas
- Praetorian
- Σχολή: Μηχανολόγος
Κι εγώ το απάντησα.. καλή συνέχεια
Rock on buddies...
θα σε ξενερωσω , αλλα πρεπει να προσθεσεις και αλλη μια κατηγορια στηνν ερωτηση της ηλικιαςgioti_el wrote:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ (Αδέρφια μου Αλήτες πουλια),
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
καλη συνεχεια...παιδια οσοι μπορουμε ας βοηθησουμε...καποτε θα τρεχουμε και εμεις...καποτε...
up
Συμπληρώθηκε. Με το καλό το πτυχίο.
Τα υπόλοιπα στα είπα στο πμ.
Υ.Γ κάποιοι σε αυτό το φόρουμ εξακολουθούν να κάνουν καφριλίκια αλλά δεν θα πω τίποτα άλλο. Είναι και ακατάλληλο το thread.
Συμπληρώθηκε. Με το καλό το πτυχίο.
Τα υπόλοιπα στα είπα στο πμ.
Υ.Γ κάποιοι σε αυτό το φόρουμ εξακολουθούν να κάνουν καφριλίκια αλλά δεν θα πω τίποτα άλλο. Είναι και ακατάλληλο το thread.
Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα;
Το συμπλήρωσα πολύ καλό το ερωτηματολόγιο σου καλή επιτυχία με την διπλωματική.
American Dream
1/4 oz Kahlua® coffee liqueur
1/4 oz amaretto almond liqueur
1/4 oz Frangelico® hazelnut liqueur
1/4 oz dark creme de cacao
1/4 oz Kahlua® coffee liqueur
1/4 oz amaretto almond liqueur
1/4 oz Frangelico® hazelnut liqueur
1/4 oz dark creme de cacao