Βελτίωση βαθμολογίας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Βελτίωση βαθμολογίας
σε ευχαριστω !
Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δώσω μαθήματα για βελτίωση τα οποία και έχω περάσει σε παλαιότερα εξάμηνα? πχ είμαι επί πτυχίο, μπορώ να δώσω για βελτίωση μάθημα 5-6-7 κτλ εξαμήνου;
Ευχαριστώ!!
Ευχαριστώ!!
- nikosama
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Αν δεν κάνω λάθος, βελτιώσεις δίνονται μόνο το Σεπτέμβρη για τα μαθήματα που έχεις περάσει τον Φλεβάρη και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς.Arams wrote:Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να δώσω μαθήματα για βελτίωση τα οποία και έχω περάσει σε παλαιότερα εξάμηνα? πχ είμαι επί πτυχίο, μπορώ να δώσω για βελτίωση μάθημα 5-6-7 κτλ εξαμήνου;
Ευχαριστώ!!
-
- MechEng Seeder
Ενδεχομένως να γίνεται, με κάθε επιφύλαξη, αλλά νομίζω πως πρέπει ουσιαστικά να τα ακυρώσεις για να τα ξαναδώσεις.
Μεμονωμένα ίσως να σου επιτραπεί, αλλά τότε δηλώνεις πάλι το μάθημα από την αρχή και γίνεται πλέον χρωστούμενο. Σε γενικές γραμμές δεν γίνεται, όταν το περάσεις θεωρείται οριστικό με μοναδική ευκαιρία βελτίωσης τον Σεπτέμβρη.
Σε περίπτωση αποτυχίας στη βελτίωση, ισχύει ο βαθμός που έχεις περάσει το μάθημα ή κόβεσαι τελείως και το ξαναδίνεις;
μεχρι την επαναληπτικη που περασε,ισχυει ο βαθμος που εχεις περασει το μαθημα. (λογικα το ιδιο θα ισχυει και τωρα)SpyStal wrote:Σε περίπτωση αποτυχίας στη βελτίωση, ισχύει ο βαθμός που έχεις περάσει το μάθημα ή κόβεσαι τελείως και το ξαναδίνεις;
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
Οταν πας για βελτίωση εισαι ασφαλής. Αν πχ εχεις περασει με 6 και γράψεις 7 κρατάς το 7. Αν παλι γραψεις 3 κρατας το 6 που ειχες ηδη, απλώς δεν μπορείς να το ξαναβελτιωσειςSpyStal wrote:Σε περίπτωση αποτυχίας στη βελτίωση, ισχύει ο βαθμός που έχεις περάσει το μάθημα ή κόβεσαι τελείως και το ξαναδίνεις;
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
Λίγο οφτοπικ,
Ξέρουμε αν θα γίνει διπλή εξεταστική τώρα τον Φλεβάρη;;
Έχει πει κάποιος καθηγητής τπτ;;
Ξέρουμε αν θα γίνει διπλή εξεταστική τώρα τον Φλεβάρη;;
Έχει πει κάποιος καθηγητής τπτ;;