Νέο πρόγραμμα σπουδών Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Νέο πρόγραμμα σπουδών Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών
Κάποιος που θα κάτσει ορισμένες ώρες σήμερα ας μου πει να του το δώσω, εάν υπάρχει δυνατότητα να μαζευτεί τίποτα σήμερα, αλλιώς αύριο.
Αυτο ακριβώς λεω απλά σημειώνω πως ειναι παράλογο αν χρωστας μονο! ΙΙβ να δώσεις και τα Δ. Δεν εχει νοημα. Και πρέπει να ξερουμε τι γραφουμε στο κειμενο υπογραφών γιατι με αυτους που εχουμε μπλεξει ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
Επισεις αν χρωστας ΙΙβ και ΙΙΙα απλα δινεις στην θεση τους τα Γ και Δ , τοσο απλά.
Επισεις αν χρωστας ΙΙβ και ΙΙΙα απλα δινεις στην θεση τους τα Γ και Δ , τοσο απλά.
Το θέμα είναι ότι αν χρωστάς μόνο τα ΙΙΙα, ξαφνικά εμφανίζεται ακόμα ένα μάθημα για το πτυχίο, αν θεωρήσουμε ότι ποτέ δεν διδάχτηκες μερικές διαφορικές και πρέπει να τις περάσεις.petra wrote:Αυτο ακριβώς λεω απλά σημειώνω πως ειναι παράλογο αν χρωστας μονο! ΙΙβ να δώσεις και τα Δ. Δεν εχει νοημα. Και πρέπει να ξερουμε τι γραφουμε στο κειμενο υπογραφών γιατι με αυτους που εχουμε μπλεξει ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
Αυτο ισχύει και ειναι μεγάλη μαλακία.
-
- MechEng Seeder
Αν ισχύει το παρακάτω δίνεις και τα ΙΙβ:petra wrote:Αυτο ακριβώς λεω απλά σημειώνω πως ειναι παράλογο αν χρωστας μονο! ΙΙβ να δώσεις και τα Δ. Δεν εχει νοημα. Και πρέπει να ξερουμε τι γραφουμε στο κειμενο υπογραφών γιατι με αυτους που εχουμε μπλεξει ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
Μπορώ να γράψω και για το ενδεχόμενο ΙΙβ=ΙΙβ+Δ αλλά όπως και να έχει πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν τι θα γίνει.scooby wrote:πηρα μολις την γραμματεια κ μου ειπαν οτι οσοι δν περασαν τα ΙΙΙα στις δυο χαριστικες εξεταστικες που εγιναν πλεον θα χρωστανε κ τα Γ και τα Δ. και οσοι χρωστανε τα ΙΙβ το πιο λογικο (ειπαν) σεναριο ειναι να δωσουν οι παλιοι ειδικα θεματα στις εξεταστικες πανω σητν υλη που ειχαν διδαχθει.
Προτείνω αύριο, 11:30 στο Ζ, 2ο όροφο σε άδεια αίθουσα να μαζευτούμε.
Εγώ μπορώ να είμαι.Ironman88 wrote: Προτείνω αύριο, 11:30 στο Ζ, 2ο όροφο σε άδεια αίθουσα να μαζευτούμε.
Μιλώντας με κάποιο καθηγητή σήμερα, μου πρότεινε να πούμε στη γραμματεία να το απευθύνει στον Κοσμήτορα, αφού πρωτοκολληθεί και να αφήσουμε αυτόν να αποφασίσει αν μπορεί να το λύσει μόνος του ή αν θα το θέσει στη ΓΣ της σχολής. Αν αποφασίσεις ότι είναι προτιμότερο αυτό, άλλαξε τον τίτλο "Προς τον Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ".
Επίσης, όντως νομίζω ότι τα ΙΙβ θα πάψουν να υπάρχουν, λόγω ύπαρξης των Γ.
Last edited by Mike 1.0 on Thu Oct 15, 2015 8:46 pm, edited 1 time in total.
-
- MechEng Seeder
Εγω το αλλάζω και το απευθύνω στον Κοσμήτορα. Εδώ δε βλέπω άλλους να λένε ότι θα είναι. Ψηθείτε λίγο γιατί να βάλω 60 άτομα τις φαντασίας μου δε παίζει.
Και εμένα μου είχε στην εγγραφή ως επιλογή να δηλώσω υπολογιστική ρευστομηχανική ενώ την πέρασα πέρυσι. Μήπως κάποιος ρώτησε στην γραμματεία να βγάλουμε άκρη?
lemmy wrote:Και εμένα μου είχε στην εγγραφή ως επιλογή να δηλώσω υπολογιστική ρευστομηχανική ενώ την πέρασα πέρυσι. Μήπως κάποιος ρώτησε στην γραμματεία να βγάλουμε άκρη?
Κ εγω ειχα το ιδιο θεμα,μου ειπαν αν οντως την εχω περασει να μην την δηλωσω κ αν παω να βγαλω μια αναλυτικη μετα για να ειμαστε σιγουροι!!τραγικοιιιι
Αστα να πανε....δεν το δηλωσες, και στην αναλυτικη ηταν ενταξει η δεν εβγαλες ακομα?