Νέο πρόγραμμα σπουδών Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Νέο πρόγραμμα σπουδών Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών
Εγω προσωπικα χρωσταω τα 3α και ειμαι 3ο ετος , οποτε δεν γνωριζω αν θα μου βγαλει και τα Δ ως χρωστουμενα στη δηλωση του εαρινου .
Η ανακοινωση που εγινε για τις δυο ας πουμε "χαριστικες εξεταστικες" ηταν σε στενο κυκλο... Στο χειμερινο εξαμηνο εγινε μια αναφορα μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι αλλαζει η υλη και να μην μας μεινει το μαθημα απο τον καθηγητη, ενω εμαθα πως ο ιδιος ο χαραλαμποπουλος ειπε δινοντας τα θεματα στην επαναληπτικη πως ειναι η τελευταια εξεταση του μαθηματος καθ'αυτο τον τροπο συμφωνα με τη γραμματεια. Στην παραγματικοτητα η μεταβατικη περιοδος ηταν 1 επαναληπτικη εξεταση χωρις να ενημερωση .
Η ανακοινωση που εγινε για τις δυο ας πουμε "χαριστικες εξεταστικες" ηταν σε στενο κυκλο... Στο χειμερινο εξαμηνο εγινε μια αναφορα μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι αλλαζει η υλη και να μην μας μεινει το μαθημα απο τον καθηγητη, ενω εμαθα πως ο ιδιος ο χαραλαμποπουλος ειπε δινοντας τα θεματα στην επαναληπτικη πως ειναι η τελευταια εξεταση του μαθηματος καθ'αυτο τον τροπο συμφωνα με τη γραμματεια. Στην παραγματικοτητα η μεταβατικη περιοδος ηταν 1 επαναληπτικη εξεταση χωρις να ενημερωση .
Μίλησα και πάλι με τη γραμματεία σήμερα. Με προέτρεψε να κάνουμε εμείς οι φοιτητές μια αίτηση, να μαζέψουμε καμιά 10ρία υπογραφές έτσι ώστε να πρωτοκολληθεί από τη γραμματεία και να το υποβάλλουν στη Γενική Συνέλευση του τμήματος (δηλαδή των μελών ΔΕΠ) η οποία θα μπορεί να δώσει απάντηση.
Προτείνω να συμπληρώσεις "Προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ" στην αρχή και να το πας/πάμε στην γραμματεία άμεσα. Όσα παιδιά ενδιαφέρονται μπορούνε να πηγαίνουν στη γραμματεία τις επόμενες μέρες και να ζητούν το χαρτί ώστε να προσυπογράψουν.
+1 (είσαι μπροστά)Ironman88 wrote:Έφτιαξα ένα χαρτί για να μαζέψουμε τις υπογραφές. Ας μετρηθούμε μια. Εγώ οφείλω τα 3α.
(1)
Προτείνω να συμπληρώσεις "Προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ" στην αρχή και να το πας/πάμε στην γραμματεία άμεσα. Όσα παιδιά ενδιαφέρονται μπορούνε να πηγαίνουν στη γραμματεία τις επόμενες μέρες και να ζητούν το χαρτί ώστε να προσυπογράψουν.
Ωραία. Αν μπορείτε να το δώσετε στην γραμματεία παιδιά το χαρτί ή να μαζευτούμε να υπογράψουμε. Εγώ και ένας ακόμη φίλος μου χρωστάμε ΙΙΙΑ, οπότε +2 υπογραφές από εμάς.Mike 1.0 wrote:Μίλησα και πάλι με τη γραμματεία σήμερα. Με προέτρεψε να κάνουμε εμείς οι φοιτητές μια αίτηση, να μαζέψουμε καμιά 10ρία υπογραφές έτσι ώστε να πρωτοκολληθεί από τη γραμματεία και να το υποβάλλουν στη Γενική Συνέλευση του τμήματος (δηλαδή των μελών ΔΕΠ) η οποία θα μπορεί να δώσει απάντηση.
+1 (είσαι μπροστά)Ironman88 wrote:Έφτιαξα ένα χαρτί για να μαζέψουμε τις υπογραφές. Ας μετρηθούμε μια. Εγώ οφείλω τα 3α.
(1)
Κι εγώ χρωστάω τα 3α. +1cag1992 wrote:Ωραία. Αν μπορείτε να το δώσετε στην γραμματεία παιδιά το χαρτί ή να μαζευτούμε να υπογράψουμε. Εγώ και ένας ακόμη φίλος μου χρωστάμε ΙΙΙΑ, οπότε +2 υπογραφές από εμάς.Mike 1.0 wrote:Μίλησα και πάλι με τη γραμματεία σήμερα. Με προέτρεψε να κάνουμε εμείς οι φοιτητές μια αίτηση, να μαζέψουμε καμιά 10ρία υπογραφές έτσι ώστε να πρωτοκολληθεί από τη γραμματεία και να το υποβάλλουν στη Γενική Συνέλευση του τμήματος (δηλαδή των μελών ΔΕΠ) η οποία θα μπορεί να δώσει απάντηση.
(1)
Αφου βλέπω να μαζευόμαστε αρκετοί ας πάει ένα παιδί με καμιά αίτηση στη γραμματεία και να τους πει να βγάλουν και μια ανακοίνωση (π.χ. να δηλώνει μέσω e-mail ή κάτι τέτοιο όποιος θέλει να δώσει 3α ή 2β) για τα παιδιά που μπορεί να μην έχουν δει αυτά που γράφουμε εμείς εδώ.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Εγώ έχω άλλες 5 υπογραφές. Απλά αφήστε αυτό το χαρτί στη γραμματεία άμεσα και γίναμε.
Υπάρχει κάποιος με περασμένα τα ΙΙΙα και να χρωστάει τα ΙΙβ και να του φαίνονται περασμένα τα μαθηματικά Γ στην δήλωση;
-
- MechEng Seeder
Θα το πάω εγώ αύριο το χαρτί, οπότε περί τις 12 περάστε καμιά βόλτα θα το έχω πάει ήδη.
Ναι υπάρχει κοσμος που να φαινονται περασμενα τα μαθηματικά Γ με χρωστουμενα τα ΙΙβ.scooby wrote:Υπάρχει κάποιος με περασμένα τα ΙΙΙα και να χρωστάει τα ΙΙβ και να του φαίνονται περασμένα τα μαθηματικά Γ στην δήλωση;
Παντως παιδια μια διορθωση για το χαρτι. οποιος εχεο περασμενα ΙΙΙα θεωρω οτι ειναι αδυνατο να χρωσταει μαθηματικά Δ αφου η υλη τους περιεχοταν αποκλειστικά στα ΙΙΙα. Αρα λογικα οσοι χρωστανε ΙΙΙα χρωστανε και Γ και Δ. Και οσοι τα ΙΙβ μονο τα Γ.
-
- MechEng Seeder
Δε κάνω τέτοια ανάλυση (αν έχεις περασμένα). Λέω απλά πως αν χρωστάς 3α θα δώσεις και τα 2, αν χρωστάς και τα 2β, θα δώσεις 2β συν τα Γ,Δ, εκτός και αν κάπου το έχασα (με τις απαντήσεις της γραμματείας).petra wrote: Ναι υπάρχει κοσμος που να φαινονται περασμενα τα μαθηματικά Γ με χρωστουμενα τα ΙΙβ.
Παντως παιδια μια διορθωση για το χαρτι. οποιος εχεο περασμενα ΙΙΙα θεωρω οτι ειναι αδυνατο να χρωσταει μαθηματικά Δ αφου η υλη τους περιεχοταν αποκλειστικά στα ΙΙΙα. Αρα λογικα οσοι χρωστανε ΙΙΙα χρωστανε και Γ και Δ. Και οσοι τα ΙΙβ μονο τα Γ.
Η ωραιότατη (τα κεφάλια τους μέσα..) απάντηση που πήρα είναι: "Τις υπογραφές θα τις μαζέψετε εσείς"
Προτείνω το εξής: όσοι μπορείτε σήμερα να κανονίσουμε για σήμερα και αύριο σε κάποια αίθουσα οι υπόλοιποι.