Ευελπιστώ σε μια λύση-σκούπα στα 3α της επαναληπτικής και μετά ας κόψουν το λαιμό τους στη γραμματεία!!! Ήταν που ήταν μπάχαλο ήρθαν οι αλλαγές στα προγράμματα και το απογείωσαν!

Mike 1.0 wrote:Γενικά, όποιος βγάλει άκρη με τη γραμματεία πρώτος, καλό θα ήταν να ενημερώσει το φόρουμ.
Δηλαδη οσοι εχουν περασμενα τα 3α θα χρωστανε μονο τα Γ οσοι οχι τα Γ + Δ .. Τα 2β οποιος τα περασε τα περασε .. Οποιος οχι θελουν να.γινει εξεταση και γενικα το μαθημα δεν αντιστοιχιζεται.. Αρα εμφανιζεται +1 μαθημα για ολους ?scooby wrote:Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία μου είπαν ότι τα μαθηματικά Γ είναι ένα κομμάτι των παλιών ΙΙΙα και το άλλο κομμάτι είναι τα καινούρια μαθηματικά Δ που είναι στο αέρινο εξάμηνο επισης ότι δεν εμπεριέχονται μαθηματικά ΙΙβ στα Γ και ότι όσοι έχουν περάσει τα ΙΙΙα δεν χρειάζεται να δώσουν τα μαθηματικά Δ.
Όσο αφορά τα ΙΙβ μου είπε ότι επειδή ίσως αλλαχτεί γενικά η ύλη του μαθήματος προσπαθούν για τους παλιούς φοιτητές να κάνουν εξετάσεις με την ύλη που έιχαν διδαχτει
Mike 1.0 wrote:Σήμερα που μίλησα στη γραμματεία με την μια και μοναδική κα Καίτη μου είπε περίπου: "Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τι θα γίνει και ποια θα χρωστάτε. Θα επιλυθεί πάντως γιατί είστε πολλοί."