Βλέπω δοκιμάζεις με την έκδοση 2.1.1. Στο NOC δίνουν τη 2.3.2. Δοκίμασε να την κατεβάσεις από εδώ: http://www.noc.ntua.gr/openvpn/ntua-ope ... 3-i686.exe
Αν δεν πετύχει υπάρχει πατέντα που πρώτα εγκαθιστάς σε κάποιον υπολογιστή με Windows 7, παίρνεις με USB 2 αρχειάκια που είναι τα certificates και μετά εγκαθιστάς στον windows 8.1 υπολογιστή την τελευταία έκδοση του OpenVPN και βάζεις και τα 2 certificates.
Επίσης μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από το vpn@noc.ntua.gr οι οποίοι απαντάνε πολύ γρήγορα συνήθως.
Solidworks από την σχολή
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- arxaios
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Solidworks από την σχολή
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
-
- MechEng Seeder
Πρεπει να ειχε θεμα η εκδοση, γιατι τωρα μου το εγκατεστησε κανονικα! Ευχαριστω πολυ!
-
- MechEng Seeder
Τι δυνατότητες δεν έχει το προγραμμα στην student edition ;;;;;
- arxaios
- MechEng Seeder
Απλά το αρχείο όταν το ανοίγεις το solidworks σου πετάει ένα μήνυμα με pop-up ότι εχει φτιαχτεί με εκπαιδευτική έκδοση και δεν είναι για εμπορική χρήση
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να λειτουργήσει το SW αν έχω στον υπολογιστή μου την ''θεωρητικά'' απαιτούμενη έκδοση της JAVA χωρίς χρήση του client;
Γεια σας παιδια,
Εγώ έχω κατεβάσει το solidworks μεσω vpn, το ανοιγω δουλεύω για κάμποσα λεπτά και μετά βγάζει μύνημα οτι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί και κλείνει. Το παθαίνει κανείς άλλος? (έχω windows 8.1 αν χρειάζεται)
Ευχαριστώ
Εγώ έχω κατεβάσει το solidworks μεσω vpn, το ανοιγω δουλεύω για κάμποσα λεπτά και μετά βγάζει μύνημα οτι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί και κλείνει. Το παθαίνει κανείς άλλος? (έχω windows 8.1 αν χρειάζεται)
Ευχαριστώ
ΟΚ παιδιά σταμάτησε να μου το κάνει εφόσον την ώρα που ημουν συνδεδεμένος στην ip του εμπ μεσω του vpn