Θα μπορουσε καποιος να ανεβασει φωτο;dimitris1360 wrote:Μηχανισμοί & Εισαγωγή στον Σχεδιασμό Μηχανών στο κτήριο Μ
*Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Εαρινής 2015
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: *Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Εαρινής 2015
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
Καμιά ιδέα για ΒΡ είναι 3 βδομάδες ακριβώς και τα γραπτά το πολύ 39 (λιγότερο από 2 γραπτά την μέρα);
- voulgarisk
- MechEng Seeder
πριν 2-3 μερες που εγινε σχετικη ερωτηση στο Ριζιωτη ειχε πει απο βδομαδαtrelomhxmhx wrote:Καμιά ιδέα για ΒΡ είναι 3 βδομάδες ακριβώς και τα γραπτά το πολύ 39 (λιγότερο από 2 γραπτά την μέρα);
Fuck this world,i'll make my own
- Nikolasvar
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Μαθηματικά ΙΑ στο mycourses.
- arxaios
- MechEng Seeder
https://www.dropbox.com/sh/qhc7el01eoji ... .19.54.jpgfreedom wrote:Θα μπορουσε καποιος να ανεβασει φωτο;dimitris1360 wrote:Μηχανισμοί & Εισαγωγή στον Σχεδιασμό Μηχανών στο κτήριο Μ
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
Μηχανική Ρευστών II Γραμματεία
- steve evil
- MechEng Seeder
Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας στα στοιχεία σπουδαστή
Σίγουρα???...εμένα δεν μ εμφανίζει τπτ..steve evil wrote:Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας στα στοιχεία σπουδαστή
- steve evil
- MechEng Seeder
chris.SP wrote:Σίγουρα???...εμένα δεν μ εμφανίζει τπτ..steve evil wrote:Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας στα στοιχεία σπουδαστή
Σε εμένα μπήκε κανονικά βαθμός,δεν ξέρω μήπως έχει σχέση ότι ήμουν εκτός λίστας της γραμματείας.Ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
Ούτε εμένα εχει κάτι στα αγγλικά