*Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Εαρινής 2015
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
-
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: *Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Εαρινής 2015
Εργονομία 8ου εξαμήνου στον τομέα...
-
- MechEng Seeder
Οκ, δεν ειναι αποτέλεσμα, αλλά με αποτέλεσμα εξέτασης έχει να κάνει.
Λοιπόν, όσοι έδωσαν Μετρήσεις Τεχνικών Μεγεθών την Πέμπτη και σαν και μένα δεν το χαν δηλώσει, προκειμένου να διορθωθεί το γραπτό και να βγει βαθμός, πρέπει να το πουν στη γραμματεία για να στείλει τα ονόματα.
Εγώ πήγα την Παρασκευή αλλά μου παν να συγκεντώσω τα ονόματα να τα στείλουν όλα μαζί, όχι ένα ένα. Οπότε στείλτε μου στο inbox να τα πάω.
Γενικά ο Χίνης έχει αυτό το σκάλωμα μόνο, στα άλλα μαθήματα δεν παίζει πρόβλημα.
Λοιπόν, όσοι έδωσαν Μετρήσεις Τεχνικών Μεγεθών την Πέμπτη και σαν και μένα δεν το χαν δηλώσει, προκειμένου να διορθωθεί το γραπτό και να βγει βαθμός, πρέπει να το πουν στη γραμματεία για να στείλει τα ονόματα.
Εγώ πήγα την Παρασκευή αλλά μου παν να συγκεντώσω τα ονόματα να τα στείλουν όλα μαζί, όχι ένα ένα. Οπότε στείλτε μου στο inbox να τα πάω.
Γενικά ο Χίνης έχει αυτό το σκάλωμα μόνο, στα άλλα μαθήματα δεν παίζει πρόβλημα.
Spiderpan wrote:Γενικά ο Χίνης έχει αυτό το σκάλωμα μόνο
-
- MechEng Seeder
Έτσι είπαν στη γραμματεία, όταν ρώτησα και για τα άλλα extra που δε δήλωσα.
Νομιζω ο τουρελιο σοκαριστηκε με το < Μονο >!Spiderpan wrote:Έτσι είπαν στη γραμματεία, όταν ρώτησα και για τα άλλα extra που δε δήλωσα.
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
-
- MechEng Seeder
Ναι, παίζει. Τι να σου πω, Παραγωγής είμαι οπότε απο τη δική μου πλευρά, μόνο ο Χίνης και ο Γιαννάκογλου θα ήταν πρόβλημα. Αλλά, κατά τα φαινόμενα, ούτε ο Κούλης έχει τέτοια σκαλώματα. (εννοώ το συγκεκριμένο μόνο )
- dimitris1360
- MechEng Seeder
Μηχανισμοί & Εισαγωγή στον Σχεδιασμό Μηχανών στο κτήριο Μ
Στην κοινωνική αφομοιωτική ισοπεδωτική αναλγησία που αναλύεται εκ της εσωτερικής υποσυνειδησιακής οντότητας του σύγχρονου ατόμου αναρωτιέμαι...Τι κάνεις;
-
- MechEng Seeder
ρε μητσο στo avatar σου οι οδοντωτοι τροχοι ειναι μπλοκαρισμενοι εαν συμπλεκονται και οι τρεις μαζι...επισης πιστευω θα εχουν προσβλημα στον ποδα ετσι που ειναι κομμενα.dimitris1360 wrote:Μηχανισμοί & Εισαγωγή στον Σχεδιασμό Μηχανών στο κτήριο Μ
2β στο mycourses
διοικηση ποιοτητας στον τομεα...για τους επι πτυχιω