Exit Poll 5/7/15
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Exit Poll 5/7/15
Επιλεξτε τι ψηφισατε (αν το εχετε κανει μεχρι τωρα)
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
- Kyria_patatokeftou
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Exit Poll 5/7/15
Λολ, κανείς δεν ψηφίζει στα τόσα views. Άντε, τι ντρέπεστε;
I'm fine, as long as my buddha smiles to me..!
Επειδη καμια φορα πρεπει να λεμε και τα αυτονοητα, το Poll ειναι 100% ανωνυμο
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
a_nikos wrote:Επειδη καμια φορα πρεπει να λεμε και τα αυτονοητα, το Poll ειναι 100% ανωνυμο
ρε άσε ρέεει, σε τα μας, όλοι φακελωμένους μας έχουνε να ούμε
χωρίς πλάκα τώρα, δίκιο έχει ο άνθρωπος, για αυτό και ο αδάμος εξάλλου μου πρωτοέστειλε γράμματα με το ονοματεπώνυμο μου χωρίς να του έχω δώσει ποτέ στοιχεία μου
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- arxaios
- MechEng Seeder
Αφού είχε διαρρεύσει φέιγ βολάν της Ένωσης Κεντρώων Διαγαλαξιακών Τρολλ με τη φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σου!!
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
-
- MechEng Seeder
Προπαγάνδα, το poll ειναι παγωμένο!
Edit: Ξεπαγώνει με το post.
Edit: Ξεπαγώνει με το post.
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
arxaios wrote:Αφού είχε διαρρεύσει φέιγ βολάν της Ένωσης Κεντρώων Διαγαλαξιακών Τρολλ με τη φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σου!!
όχι ρε, σου μιλώ τώρα για το μακρινό 2011 όπου μου στέλνει π.μ. με όνομα, επίθετο και του λέω έκπληκτος "πού ξέρεις πώς λέγομαι" οπότε απαντάει με υφάκι "πολύ δύσκολο είναι από τον αριθμό μητρώου εγγραφής να σε βρω", για αυτό προσέξτε, αν είναι αρκετά αδίστακτοι να αλλάζουν το ερώτημα γιατί να μην φακελώνουν και την απάντηση
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
εγώ διαβάζω ακόμα την έκθεση για την βιωσιμότητα του χρέους.a_nikos wrote:Επιλεξτε τι ψηφισατε (αν το εχετε κανει μεχρι τωρα)
ρε μανία με την βιωσιμότητα.
να μην δώσουν μερικά δις στον κατρούγκαλο να κάνει προσλήψεις;;
τόσο αντιδημοκράτες πια;;
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Σε έχω στοιχειώσει στις αναμνήσεις σου ρε κουκουλοφλορε? Με θυμάσαι ζοφερά !? Εγώ θυμάμαι πάλι το 2011 έναν τύπο π είχε έρθει σπίτι μου για μια εκπομπή που ακόμα έχω!sid wrote:arxaios wrote:Αφού είχε διαρρεύσει φέιγ βολάν της Ένωσης Κεντρώων Διαγαλαξιακών Τρολλ με τη φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σου!!
όχι ρε, σου μιλώ τώρα για το μακρινό 2011 όπου μου στέλνει π.μ. με όνομα, επίθετο και του λέω έκπληκτος "πού ξέρεις πώς λέγομαι" οπότε απαντάει με υφάκι "πολύ δύσκολο είναι από τον αριθμό μητρώου εγγραφής να σε βρω", για αυτό προσέξτε, αν είναι αρκετά αδίστακτοι να αλλάζουν το ερώτημα γιατί να μην φακελώνουν και την απάντηση
Ολος ο κοσμος, ενα μεγαλο τασακι.
Αλλα δεν γαμιεται
Αλλα δεν γαμιεται
stathis wrote: Εχει αδειες ξαπλωστρες πιο κατω,μακρια απο το ηχειο.
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
ό,τι και να ψηφίσαμε μνημόνιο βγήκε....
Be proud to die by my Bankai.