Ευδοξος
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- Galthazar7
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Ευδοξος
μπορείς να δηλώσεις από όποιο εξάμηνο θέλεις με μέγιστο αριθμό δήλωσης βιβλίων 8
- nikosama
- MechEng Seeder
Οι δηλώσεις και η διανομή συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο ξεκινούν την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015.
Ανακοίνωση
Ανακοίνωση
-
- MechEng Seeder
Ποτε τελειωνει η παραλαβη των συγγραματων ?
-
- MechEng Seeder
Νομίζω Παρασκευή(μεθαύριο).
-
- MechEng Seeder
Πότε αρχίζουν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για το 2ο εξάμηνο;
Στο μάθημα μηχανική ρευστών έχω δηλώσει να πάρω Παπανίκα..ωστόσο μου βγάζει να το παραλάβω από ένα κατάστημα με είδη δώρων....ξέρει κανείς που να το έχει πάρει αν όντως ισχύει αυτή η διεύθυνση;
- sid
- MechEng Seeder
- Σχολή: Χημικός
Ισχύει η διεύθυνση, απλα για όσους περάσουν το μαθημα και δεν επιλέξουνε μετα τομέα ενέργειας, δίνεται κάρτα αλλαγής, ώστε να το επιστρέψουν και να πάρουν κάνα κηροπήγιο ή κορνίζα π.χ.dimi_kar wrote:Στο μάθημα μηχανική ρευστών έχω δηλώσει να πάρω Παπανίκα..ωστόσο μου βγάζει να το παραλάβω από ένα κατάστημα με είδη δώρων....ξέρει κανείς που να το έχει πάρει αν όντως ισχύει αυτή η διεύθυνση;
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.
- soti
- soti
Ποτε τελειωνει η παραλαβη των συγγραματων ? Υπαρχει περιπτωση σε καποιο μαθημα να μην υπαρχει καποιο διαθέσιμο συγγραμα ?
εχει ολες τις πληροφοριες που θες στον ευδοξο,και τις προθεσμιες,και το διαθεσιμο αποθεμα,ολα..lexkal wrote:Ποτε τελειωνει η παραλαβη των συγγραματων ? Υπαρχει περιπτωση σε καποιο μαθημα να μην υπαρχει καποιο διαθέσιμο συγγραμα ?