Λειτουργία γυμναστηρίου
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- zke
- Metallurgy Seeder
- Σχολή: Μεταλλειολόγος
Re: Λειτουργία γυμναστηρίου
Το 9-3 είναι απλά κοροϊδία. Απ'οτι έχω δει οι περισσότερες σχολές έχουν μαθήματα που τελειώνουν 13:30-14:30. Οι διοικητικοί κτλ τελειώνουν κι αυτοί κάπου εκεί, οπότε στην πράξη κανείς δεν προλαβαίνει. Οσες φορές έχει τύχει να πάω πριν τις 12:30, το γυμναστήριο είναι σχεδόν άδειο. Ελπίζω να κλείνει στις 19:00 όπως πέρυσι..
Παιδια να ρωτησω οι μηχανολογοι εχουν ομαδα μπασκετ? Βασικα γενικοτερα γινεται καποιο πρωταθλημα μεταξυ σχολων κτλ?
Υπαρχει ενα πρωταθλημα μπασκετ που βρισκεται σε εξελιξη, περιπου στη μεση. Το ξερω γιατι το ετος μου εχει κατεβασει ομαδα. Εχουν και αγωνα την Τεταρτη εναντιον Ναυπηγων
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
δεν ισχύει αυτό το γυμναστήριο λειτουργεί κανονικά.
Καλησπέρα, γνωρίζετε εάν αύριο, Δευτέρα 6/4, θα λειτουργήσει το γυμναστήριο κανονικά??
- Kostikas_14
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
παιδια για να χρησιμοποιησω το κλειστο γηπεδο μπασκετ στο αθλητικο κεντρο και το γυμναστηριο πρεπει να βγαλω καρτα και αν ναι τι χαρτια χρειαζονται;
Πρέπει να έχεις κάρτα και νομίζω ζητούν βεβαίωση παθολόγου, αλλά καλύτερα ρώτα τους.
Υπόψιν, το γήπεδο μπάσκετ είναι εκτός λειτουργίας λόγω ανακαίνισης
Υπόψιν, το γήπεδο μπάσκετ είναι εκτός λειτουργίας λόγω ανακαίνισης
- Kostikas_14
- MechEng Seeder
αα οκ ευχαριστω!
-
- MechEng Seeder
Πως μπορω να αποκτησω καρτα γυμναστηριου?
-
- MechEng Seeder
Θες μια μικρη φοτο, βεβαιωση απο παθολογο, να κανεις κατι χαρτια εκει οταν θα πας και φωτοτυπια του πασο..