*Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Κανονικής 2015
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: *Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Κανονικής 2015
ΠΕΠ Ι στον τομεα
μτμ στη γραμματεια
queenn wrote:μτμ στη γραμματεια
εννοείτε το μειλ που έστειλε ο Χίνης ή υπάρχουν εκτυπωμένα έξω από τη γραμματεία;
- Zoubulbasaur
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον τα βγαλανε στο ντοσιέ απέξω....queenn wrote:μτμ στη γραμματεια
Για να χει 500 εγγεγραμμένους δε θα παίζει εύκολα και φωτο, αλλά αν κάποιος είναι τωρα σχολή και μπορεί να βγάλει τη σελίδα με τα Ζ
Scientists dream about doing great things. Engineers do them
και την αρχη αρχη του Σ !!!Zoubulbasaur wrote:Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον τα βγαλανε στο ντοσιέ απέξω....queenn wrote:μτμ στη γραμματεια
Για να χει 500 εγγεγραμμένους δε θα παίζει εύκολα και φωτο, αλλά αν κάποιος είναι τωρα σχολή και μπορεί να βγάλει τη σελίδα με τα Ζ
brokor wrote:και την αρχη αρχη του Σ !!!Zoubulbasaur wrote:Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον τα βγαλανε στο ντοσιέ απέξω....queenn wrote:μτμ στη γραμματεια
Τα ανέβασαν και στο mycourses!
πράγματι, αλλά γιατί στη ηλεκτρονική προσωπική βαθμολογία δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση?
αν έχει κάποιος ας ενημερώσει...
αν έχει κάποιος ας ενημερώσει...
ΜΤΜ στο mycourses
Θερμοδυναμική 2 και Ψύξη 2 στη γραμματεία
- mavropsixi
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
ΠΕΠ 2 στον τομέα!!!