No tears please, it's a waste of good suffering.
Το είπε...: Hellraiser
Αποφθέγματα
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Αποφθέγματα
Είναι μαρτύριο για τον άντρα να του αντιστέκεται μια γυναίκα. Αλλά είναι ακόμη μεγαλύτερο μαρτύριο για μια γυναίκα να αντιστέκεται.
Το είπε...: Victor Hugo
Το είπε...: Victor Hugo
Αναμφισβήτητα, η μπίρα είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου στους αιώνες. Α ναι, και ο τροχός είναι μια καλή εφεύρεση, αλλά ο τροχός δεν ταιριάζει και τόσο με την πίτσα.
Το είπε...: Dave Barry
Το είπε...: Dave Barry
Μόνο σε δύο περιπτώσεις μου αρέσει να πίνω την μπίρα μου.
Η μία είναι ότι είμαι μόνος μου,
και η άλλη όταν είμαι με φίλους.
Η μία είναι ότι είμαι μόνος μου,
και η άλλη όταν είμαι με φίλους.
Μπορώ να αντισταθώ στα πάντα... εκτός από τον πειρασμό.
Το είπε...: Oscar Wilde
Το είπε...: Oscar Wilde
ατακα ενος συμφοιτητη :
αγνωστος: γιατι ειστε τοσο κακος?
συμφοιτητης : καποιος πρεπει να παει και στην κολαση !!!!!!!
αγνωστος: γιατι ειστε τοσο κακος?
συμφοιτητης : καποιος πρεπει να παει και στην κολαση !!!!!!!
Στην υγειά των γυναικών μας ...και των φιλενάδων μας. Να μην συναντηθούν ποτέ
Ο άνθρωπος είναι σαν το κλάσμα, ο αριθμητής είναι αυτό που είναι στην πραγματικότητα, ενώ ο παρονομαστής είναι αυτό που νομίζει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής τόσο μικρότερο και το κλάσμα.
Το είπε...: Λέων Τολστόι
Το είπε...: Λέων Τολστόι
Η επιστήμη χτίζεται από δεδομένα όπως ένα σπίτι χτίζεται από πέτρες. Αλλά, η απλή συσσώρευση δεδομένων δεν αποτελεί επιστήμη, όπως ένας σωρός από πέτρες δεν αποτελεί σπίτι.
Ο γάμος είναι ένας υπέροχος θεσμός που επιτρέπει σε δύο ανθρώπους να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες που θα είχαν αποφύγει αν δεν είχαν παντρευτεί.