διπλωματική Αντωνόπουλος σαγια

Γενικές Συνελεύσεις και Ανακοινώσεις της Γραμματείας
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Post Reply
scooby
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Μηχανολόγος

διπλωματική Αντωνόπουλος σαγια

Post by scooby »

Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να πάω για να ζητήσω διπλωματική σε έναν από αυτούς τους δύο καθηγητες.
Είμαι ενεργειακός και θα ήθελα διπλωματική από τον τομέα!

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κανείς από αυτούς τους καθηγητές διπλωματική να μου πει τι παίζει! Είναι συνεργασιμοι ?δύσκολοι ?δεν θέλω γενικά κάτι πολύ δύσκολο απλά θα ήθελα να ασχοληθώ με ενεργειακες μελέτες για να μάθω κάπως και τα προγράμματα!
Είμαι στα 12 μαθήματα, λέτε να υπάρχει πρόβλημα ?
PD08
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Re: διπλωματική Αντωνόπουλος σαγια

Post by PD08 »

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, απλώς μέχρι να πέσεις κάτω από 10 μπορείς μόνο ανεπίσημα να την πάρεις. Και εγώ χρωστάω 13 - 14 και σκέφτομαι να πάω όπου να ναι, στον Αντωνόπουλο και σε άλλους...
Μήπως όμως ο Αντωνόπουλος πήρε σύνταξη; Γιατί έτσι θυμάμαι να έλεγε πέρυσι στο μάθημα. Τον έχει δεί κανείς να κυκλοφορεί στη σχολή;
KonTaz
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by KonTaz »

Στο εαρινό δίδαξε κανονικά πάντως
Την κάνω χωνί,αράζω.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
scooby
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by scooby »

Έχει πάρει κανείς φουντη διπλωματική να μας πει τι παίζει ?
mmakro
Private
Private

Post by mmakro »

Στον Αντωνόπουλο φίλος μου έκανε διπλωματική όπου πήγε στο Αστεροσκοπείο κ πήρε τις μετρήσεις θερμοκρασίας και έντασης Ανέμου σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας κάθε μία ώρα από το 1970 μέχρι σήμερα. Τα πήρε σαν νούμερα και τα έκανε Excel. Η διπλωματική ήταν 3 σελίδες κείμενο και καμμιά 300αρια διαγράμματα Excel....
sid
MechEng Seeder
MechEng Seeder
Σχολή: Χημικός

Post by sid »

mmakro wrote:Στον Αντωνόπουλο φίλος μου έκανε διπλωματική όπου πήγε στο Αστεροσκοπείο κ πήρε τις μετρήσεις θερμοκρασίας και έντασης Ανέμου σε όλο το λεκανοπέδιο της Αθήνας κάθε μία ώρα από το 1970 μέχρι σήμερα. Τα πήρε σαν νούμερα και τα έκανε Excel. Η διπλωματική ήταν 3 σελίδες κείμενο και καμμιά 300αρια διαγράμματα Excel....

ένας εμπίτης μετράει τ΄άστρα. . .
Και μετά ορισμένοι παραπονιούνται ότι ντε και καλά η λέσχη χρησιμοποιεί κατεψυγμένα κρέατα. Τουναντίον λοιπόν.

- soti
Kokontina-_-
MechEng Seeder
MechEng Seeder

Post by Kokontina-_- »

PD08 wrote:Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, απλώς μέχρι να πέσεις κάτω από 10 μπορείς μόνο ανεπίσημα να την πάρεις. Και εγώ χρωστάω 13 - 14 και σκέφτομαι να πάω όπου να ναι, στον Αντωνόπουλο και σε άλλους...
Μήπως όμως ο Αντωνόπουλος πήρε σύνταξη; Γιατί έτσι θυμάμαι να έλεγε πέρυσι στο μάθημα. Τον έχει δεί κανείς να κυκλοφορεί στη σχολή;

Στο εξάμηνο τώρα (9ο) κάνει κανονικά μαζί με Τζιβανίδη.
Δεν έρω αν έχει σκοπό να πάρει σύνταξη από του χρόνου, αλλά φέτος μάλλον δεν παίζει.
Inventing a job is better than finding a job. ;)

٩(•_•)۶ ٩(-_-)۶ ٩(●.•)۶ ٩(๏̯͡๏)۶
Post Reply

Return to “Γενικές Συζητήσεις & Νέα Σχολής Μηχανολόγων”