σήμερα που είδα τον Πετρόπουλο μου είπε ότι θα περιμένουμε...aggeliki wrote:Κανένα νέο από πυρηνικές έχουμε?
*Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Κανονικής-Επαναληπτικής 2014
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
- mama mafia
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: *Μηχανολόγοι* Αποτελέσματα Κανονικής-Επαναληπτικής 2014
Leave the gun. Take the cannoli
- lakers4life24
- MechEng Seeder
jesus παει 1,5 μηνας.... ποσο ακομα σου ειπε??
when the body says stop the spirit cries NEVER!!!!
ΒΡ ποιος τα διορθώνει? πότε σου είπαν?trelomhxmhx wrote:ΒΡ και Μηχανική Ρευστών Ι είναι σε καλό δρόμο μου είπανε
- mama mafia
- MechEng Seeder
Δεν το προσδιόρισε, οπότε καλά Χριστούγεννα για Πυρηνική 1 και καλό Πάσχα για τη 2.lakers4life24 wrote:jesus παει 1,5 μηνας.... ποσο ακομα σου ειπε??
Leave the gun. Take the cannoli
- trelomhxmhx
- MechEng Seeder
donk wrote:ΒΡ ποιος τα διορθώνει? πότε σου είπαν?trelomhxmhx wrote:ΒΡ και Μηχανική Ρευστών Ι είναι σε καλό δρόμο μου είπανε
βασικά είχα ρωτήσει και για τα 2 πακέτο εκείνο τον ψηλό/καραφλό/παχουλό/με γυαλιά
για το ένα μάθημα μου είχε πει ότι ήταν σχεδόν έτοιμο (μάλλον για ρευστά θα έλεγε που ήδη βγήκε)
και για το άλλο (μάλλον βρ) μου είπε ότι είχε τελειώσει αυτός το διόρθωμα αλλά εκκρεμούσε το διόρθωμα από τον άλλον
με συγχωρείτε που δεν μπορώ να είμαι πιο κατατοπιστικός με τα πρόσωπα, αλλά από ρευστά δεν κατέχω κανένα όνομα καθηγητή/λέκτορα/συνεργάτη
Τον Ριζιωτη περιγραφεις
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
trelomhxmhx wrote:donk wrote:ΒΡ ποιος τα διορθώνει? πότε σου είπαν?trelomhxmhx wrote:ΒΡ και Μηχανική Ρευστών Ι είναι σε καλό δρόμο μου είπανε
βασικά είχα ρωτήσει και για τα 2 πακέτο εκείνο τον ψηλό/καραφλό/παχουλό/με γυαλιά
για το ένα μάθημα μου είχε πει ότι ήταν σχεδόν έτοιμο (μάλλον για ρευστά θα έλεγε που ήδη βγήκε)
και για το άλλο (μάλλον βρ) μου είπε ότι είχε τελειώσει αυτός το διόρθωμα αλλά εκκρεμούσε το διόρθωμα από τον άλλον
με συγχωρείτε που δεν μπορώ να είμαι πιο κατατοπιστικός με τα πρόσωπα, αλλά από ρευστά δεν κατέχω κανένα όνομα καθηγητή/λέκτορα/συνεργάτη
Κατάλαβα απόλυτα. Ευχαριστώ πολύ είσαι κύριος!
-
- MechEng Seeder
Έχει παρατηρήσει κάποιος αν έχουν περαστεί οι βαθμοί της επαναληπτικής στα στοιχεία σπουδαστή της Δυναμικής Μηχανών 2?