Zoubulbasaur wrote:Το Κακό. Ελληνική παραγωγή με zombie apocalypse στη όμορφη Αθήνα. Τόσο κακή που με κάνει ν αναρωτιέμαι μήπως τελικά ήταν καλή.... Ειδικά εφέ; Μάλλον Γενικά εφέ.... Χαρακτήρες αντάξιοι της ρωμιοσύνης του έργου... ο ήχος δίνει μια ερασιτεχνική νότα τουλάχιστον, γιατί μουσικές νότες δε θυμάμαι ν άκουσα καθόλου...
Είναι τόσο σάπια που την προτείνω ανεπιφύλακτα!!
Θα ανέφερα και την ταινία "Η επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά" αλλά ακόμα την ψάχνω να τη δω..... Είμαι σίγουρος όμως πως θ αξίζει μια θέση στο hall of fame του παρόντος topic
Αν εννοείς το "το Κακό 2 (στην εποχή των ηρώων)", πήγα στο μολ να το δω με παρέα όταν βγήκε, και είχα σκάσει στα γέλια μέσα στην αίθουσα από τις αντιδράσεις των άλλων που ήταν όλες στο ύφος "πόσο μ@...α παίζει να είναι, θέλουμε τα λεφτά μας πίσω τώρα", αλλά προσωπικά μου φάνηκε καλό (ως κωμωδία περισσότερο )
Την επίθεση του Μουσακά την είδα πρόσφατα στο youtube, δε νομίζω να πρόλαβαν να την κατεβάσουν... επίσης για τους λάτρες της Τρασιάς, προτείνω "Μαχητή του Φωτός 2", "James Δοντ: επιχείρησις Ρωσομπλιέτ" και "Πανίσχυρο Μεγιστάνα των νίντζα".