Ιστοσελίδες Μαθημάτων Μηχανολόγων
Forum rules
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Σας υπενθυμίζουμε να μην δημοσιεύετε μηνύματα σε greeklish ή συνεχή ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται.
Re: Ιστοσελίδες Μαθημάτων Μηχανολόγων
ευχαριστούμε, πολύ χρήσιμο!
Πάρα πολύ χρήσιμο, γιατί είχα ψιλοχαθεί.
Ευχαριστώ
Στοιχεία Σπουδαστή
Καλησπέρα
προσπαθώ να μπω στα στοιχεία σπουδαστή και μου λέει πως δεν υπάρχουν ξέρει κανείς τι παίζει?
προσπαθώ να μπω στα στοιχεία σπουδαστή και μου λέει πως δεν υπάρχουν ξέρει κανείς τι παίζει?
- Kuchiki_Byakuya
- MechEng Seeder
- Σχολή: Μηχανολόγος
προσωρινό είναι. κανένας δεν μπορεί να μπει. μάλλον έχουν βγάλει οφ το σύστημα και το προετοιμάζουν για τις εγγραφές των εξαμήνων, και μπορεί να περνάνε και τους πρωτοετείς. λογικά από την δευτέρα, άντε τρίτη θα είναι οκ.mc10403 wrote:Καλησπέρα
Be proud to die by my Bankai.
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Bankai. Senbonsakura Kageyoshi
Πολυ καλη δουλειά παιδιά!
- Tasos_Axel
- MechEng Seeder
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει γιατί στο καινούργιο site του μηχανολογικού σχεδίου δεν υπάρχουν όλα τα θέματα που είχαμε προς παράδοση.
Πολυ βοηθητικο
αν και οι σελιδες των μαθηματων των Μηχ Μηχ, λυπαμαι που το λεω, αλλα ειναι ανεπαρκεις απο πολλες αποψεις.
αν και οι σελιδες των μαθηματων των Μηχ Μηχ, λυπαμαι που το λεω, αλλα ειναι ανεπαρκεις απο πολλες αποψεις.
πολυ ωραιος!
-
- Private
Re: 2ο εξάμηνο
πολυ χρηιμο,ευχαριστουμε!