Φυσική ~ Εργαστηριακή άσκηση 20
Forum rules
Αυτή η ενότητα είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως Seeder status.
Από 1/1/24 το να ποστάρετε εργασίες φυσικής ΔΕΝ μετράει για να πάρετε Seeder status στο Forum. Θα πρέπει να ποστάρετε στο Forum της σχολής σας κάτι άλλο.
Αυτή η ενότητα είναι ανοιχτή σε όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως Seeder status.
Από 1/1/24 το να ποστάρετε εργασίες φυσικής ΔΕΝ μετράει για να πάρετε Seeder status στο Forum. Θα πρέπει να ποστάρετε στο Forum της σχολής σας κάτι άλλο.
-
- Private
- Σχολή: Μηχανολόγος
Re: Φυσική ~ Εργαστηριακή άσκηση 20
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 20
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Φυσικη
Διδάσκοντες: Δ.Παπαδημητρίου, Κ. Παρασκευαϊδης
Ωρες Διδασκαλιας: Δευτερα 11,45-13,30 [Αμφιθεατρο Ζ, Αμφιθεατρο Δ], Τεταρτη 8,45-10,30 [Αμφιθεατρο Ζ, Ζ204] και εργαστηριο Παρασκευη 15,15-17,00 στο Κτηριο Φυσικης της ΣΕΜΦΕ
Αντικειμενο: Ηλεκτρομαγνητισμος
και αναλυτικα: Νόμος Coulomb. Ηλεκτρικό πεδίο. Ηλεκτρική δυναμική ενέργεια. Ηλεκτρικό δυναμικό. Νόμος του
Gauss. Αγωγοί. Διηλεκτρικά. Χωρητικότητα – Πυκνωτές. Μαγνητικό πεδίο. Δύναμη Lorentz. Φαι-
νόμενο Hall. Νόμος Biot-Savart. Μαγνητικό πεδίο ρευματοφόρου αγωγού. Νόμος Ampere. Μα-
γνητική Επαγωγή. Νόμος Faraday. Νόμος του Lenz. Ρεύμα μετατόπισης. Εξισώσεις του Maxwell.
Ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Γεωμετρική Οπτική: Διάδοση του φωτός (αρχή του Fermat). Ανάκλα-
ση. Διάθλαση. Πρίσμα. Φακοί. Κυματική Οπτική: Πόλωση. Συμβολή. Περίθλαση. Φασμοτόμετρα.
Θα πραγματοποιηθουν 4 εργαστηρια, ανα δυο βδομαδες, με βαρυτητα 20% που ισχουν μονο για πρωτοετεις
Νεα και ανακοινωσεις για το μαθημα σε αυτο το τοπικ
Ωρες Διδασκαλιας: Δευτερα 11,45-13,30 [Αμφιθεατρο Ζ, Αμφιθεατρο Δ], Τεταρτη 8,45-10,30 [Αμφιθεατρο Ζ, Ζ204] και εργαστηριο Παρασκευη 15,15-17,00 στο Κτηριο Φυσικης της ΣΕΜΦΕ
Αντικειμενο: Ηλεκτρομαγνητισμος
και αναλυτικα: Νόμος Coulomb. Ηλεκτρικό πεδίο. Ηλεκτρική δυναμική ενέργεια. Ηλεκτρικό δυναμικό. Νόμος του
Gauss. Αγωγοί. Διηλεκτρικά. Χωρητικότητα – Πυκνωτές. Μαγνητικό πεδίο. Δύναμη Lorentz. Φαι-
νόμενο Hall. Νόμος Biot-Savart. Μαγνητικό πεδίο ρευματοφόρου αγωγού. Νόμος Ampere. Μα-
γνητική Επαγωγή. Νόμος Faraday. Νόμος του Lenz. Ρεύμα μετατόπισης. Εξισώσεις του Maxwell.
Ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Γεωμετρική Οπτική: Διάδοση του φωτός (αρχή του Fermat). Ανάκλα-
ση. Διάθλαση. Πρίσμα. Φακοί. Κυματική Οπτική: Πόλωση. Συμβολή. Περίθλαση. Φασμοτόμετρα.
Θα πραγματοποιηθουν 4 εργαστηρια, ανα δυο βδομαδες, με βαρυτητα 20% που ισχουν μονο για πρωτοετεις
Νεα και ανακοινωσεις για το μαθημα σε αυτο το τοπικ
http://www.travbuddy.com/maps/6761343
- KonTaz
- MechEng Seeder
Re: Φυσικη ΙΙ (2013-2014)
Έχει πει τίποτα για τις ασκήσεις προ επίλυση που έχει ανεβάσει στο site του?
Θα μείνουν οι ίδιες ή θα αλλάξουν?
Θα μείνουν οι ίδιες ή θα αλλάξουν?
Την κάνω χωνί,αράζω.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
Την κάνω τζαμάουα,είμαι τέλειος.
- Flush_Royal
- Civil Seeder
- Σχολή: Πολιτικός
Καλησπέρα παιδιά.
Οι ασκήσεις που έχει ανεβάσει στο mycourses είναι για παράδοσή;(και αν ναι, μέχρι πότε)
Ευχαριστώ.
Οι ασκήσεις που έχει ανεβάσει στο mycourses είναι για παράδοσή;(και αν ναι, μέχρι πότε)
Ευχαριστώ.
- Vaso_Raikkonen
- MechEng Seeder
Από το βιβλίο του Μοίρα είναι όλα μέσα ε;
Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω;
Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω;
Forza Ferrari!// Everybody Lies
Γεια σας παιδια...ειμαι απο μεγαλυτερο ετος κ δεν προλαβαινω να ερχομαι σε ολες τις θεωριες...μπορειτε να μου πειτε αν εχουν πει για ΄΄κυματα΄΄ κ ΄΄οπτικη΄΄
ή ειναι εκτος υλης;;
ή ειναι εκτος υλης;;
Την ίδια ερώτηση εχω και εγώ μήπως γνωρίζει κάποιος;
Καλησπέρα παιδιά, μήπως έχει παραδώσει κανείς τις ασκήσεις και μπορεί να τις ανεβάσει για να τις διαβάσουμε λυμένες;
- arxaios
- MechEng Seeder
Φίλε μου αυτοί που παρακολουθούν συστηματικά Φυσική ΙΙ είναι ελάχιστοι και δεν φημίζονται για το μοίρασμα σημειώσεων (τουλάχιστον στο πρώτο τμήμα), οπότε είναι απίθανο να τις ανεβάσουν. Ίσως κάποιος τις λύσει πριν τις εξετάσεις και τις μοιραστεί μαζί μας.
Before you judge a man, walk a mile in his shoes; after that, who cares?! He's a mile away and you've got his shoes!
Στο βιβλίο του Young υπάρχουν οι περισσότερες, ίδιες ή παρόμοιες, λυμένες.